Ogy 3 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco po adrenalinu !Mozda je glupo sto pitam , ali ako neko ima visak nalepnice BJB bikers -bio bih mu zahvalan na poklonu , posto bih zeleo da istom zakitim svog zdrepca ? Unapred HVALA na poklonu-naravno ako bude- ako ne bude -opet veliki pozdrav i SRECNO NA DVA TOCKA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan I Ja bi zeleo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma svi bi mi zeleli propratni materjal al NEMA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma svi bi mi zeleli propratni materjal al NEMA!!! polako drugari bice . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам скинуо ЦФ са резервоара...требају ми две БЈБ грб налепнице црне ,,,,ако може.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan A ja danas skinuo logo BJB ma stampac, pa preko idigo-papira na karbon - foliju (crnu) pa cemo videti kako ce ispasti.Sutra cu probati da odradim, pa ako bude lepo izbacicu slike.Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan A ja danas skinuo logo BJB ma stampac, pa preko idigo-papira na karbon - foliju (crnu) pa cemo videti kako ce ispasti.Sutra cu probati da odradim, pa ako bude lepo izbacicu slike.Pozzz Napravi i meni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan I ja i jaa oooo! Javite kad bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 1, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam nekoliko (crne )u radionici pa cu sutra da proverim...ako zaboravim cimnite me na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam zainteresovan za jednu, pa ako bude javite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 2, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam zainteresovan za jednu, pa ako bude javite. Imam nesto malo nalepnica tj ukupno deset, raznih. Nikola imas PP i ostali koji su mi se javili na PP. Posto vidim da ima zainteresovanih, saljem vam u atacmentu vektorski amblem pa mozete da odnesete da vam urade na kateru nalepnice. Sto se tice fonta, mislim da je Arial, ali i to se vremenom menjalo, ali mislim da i nije toliko bitno. Ako mislite da jeste, cimnite nekoga od starijih urednika. Pozdrav PS Ja sam nekoliko nalepnica jednostavno napravio skalperom. Odstampao, pa po linijama lagano skalperom. Nabavite samo transfer foliju i eto nalepnice. Ko nema transfer , neka spoji nekoliko sirina selotejpa, malo prstima predje da ne bude mnogo lepljiv i to je to... logo bjb.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da se prijavim,treba i meni nalepnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 2, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan da se prijavim,treba i meni nalepnice Javicu ti sta mi ostane, a u svakom slucaju za dogovor kontaktirajte nekoga od urednika (Arakis, Trinity, theLord itd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam na otvaranju sezone i nosim preostale nalepnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...