Mića011 60 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd - Arena Motocikl: Freewind Prijavi odgovor kao problematičan juce sam prodao motor i prilikom razmene liku sam dao samo saobracajnu.Polisu osiguranja uvek nosim u novcaniku, al je juce nije bilo u njemu. Rekao sam mu da je verovatno ostala kuci i da cu mu je dati sutra-prekosutra. Sad sam ustao da je trazim,a mene interesuje u slucaju da je ne nadjem sta onda? to znaci da sam je izgubio, pa me interesuje jel mogu da uzmem duplikat ili novu ili bilo sta drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Odes u osiguranje gde si osiguran i dobijes kopiju ili prepis za 5 minuta... :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mića011 60 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd - Arena Motocikl: Freewind Prijavi odgovor kao problematičan najzad odgovor! hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...