Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad:kamion naleteo sa 100 km/h na auto i mene

Recommended Posts

• Zainteresovan, 528 postova

Svi se ufatiše za osiguranje, a vozač kamiJona bio pijan... Samo privatna tužba...

Pa sta ako je bio pijan, on ce naplatiti stetu od osiguranja a osiguranje tereti poste flasiranog vozaca kamiona

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V
Pa sta ako je bio pijan, on ce naplatiti stetu od osiguranja a osiguranje tereti poste flasiranog vozaca kamiona
Mislim da nema ništa od toga...

• Zainteresovan, 528 postova

Mislim da nema ništa od toga...

Prema clanu 87, neznam tacno kojeg zakona, ovo spada u regresne stete sto podrazumeva da je osiguravajuca kuca duzna da isplati stetu ukoliko je ona nastalo ako je lice bilo pod uticajem alkohola , bez vozacke dozvole...... , a potom ce osiguravajuca kuca isplaceni iznos da potrazuje od krivca. S' tim sto u ovom slucaju on moze i privatno da tuzi (ovaj deo bas nisam najbolje razumeo).

PS. Dexterr-u ona plava sto bese sinoc samnom radi u osiguravajucoj kuci  :D .

• Drug član, 1414 postova

MMa pusti motor kad je glava na ramenu bice i motora. Ako mrdas, a mrdas :)kicmi nije nista, samo si se dobro ugruvao, MIRUJ par dana, nikuda iz kreveta, pa na kontrolu i bice okej,  a na prolece, nova makina koju ce ti taj "mudonja" kupiti :-* ;)

• U prolazu, 1 post

Bilo je strašno....i ne ponovilo se....

Ja sam vozač automobila (bila u ovom slučaju) i mislim da su slike rekle i više od onog što bi se i moglo reći.

Nas je bilo troje u kolima i srećom da smo svi (zajedno sa vozačem motora ostali živi). Sam Bog nas je spasao. Povrede su i dalje tu, ali vreme će učiniti svoje, samo svi pamet u glavu kada se upustite u saobraćaj i pažljivo i polako....setite se,  da šta god vozili niste sami na putu i da medju nama odraslima ima i dece kao i kod mene u kolima što je bilo!

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Tu se odmah tuzi i vozac i firma ciji je kamion a ako je kamion privatno vlasnistvo treceg lica onda i to trece lice.  Tuzi sve redom.  Takodje osiguranje ti ora isplatiti stetu na motoru i tvoje povrede.  Kukaj sto vise i trazi da doktori lepo pisu dugacke analize.  Takodje kontaktiraj advokata.

• U prolazu, 59 postova

ljudi ne znam sta da vam kazem...mogu da zamislim na sta je sve to licilo!

ali budala ima to je definitivnoi ne moraju da budu pijane!

pre neki dan sam video udes bez kocenja...izletela riba sa tiggrom iz sporedne ulice na baju sa meckom

pljusnula ga u desni prednji deo samo tako

da sam bio par koraka blize skupili bi i mene

CAUTION!!!!!!!!!

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Da ti jebem idiota retardiranog... Dobro je druzhe da si ti dobro,sve ce se lako srediti... Znachi ne verujem sad kad chitam i gledam ovo ja zhivim na novom naselju i prolazim tim putem jakooo chesto,ne daj bozhe nikome... srecno i pozdrav!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja