RoaD GunneR 13 Napisano Octobar 20, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svi se ufatiše za osiguranje, a vozač kamiJona bio pijan... Samo privatna tužba... Pa sta ako je bio pijan, on ce naplatiti stetu od osiguranja a osiguranje tereti poste flasiranog vozaca kamiona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Octobar 20, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ako je bio pijan, on ce naplatiti stetu od osiguranja a osiguranje tereti poste flasiranog vozaca kamiona Mislim da nema ništa od toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Octobar 20, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ako je bio pijan, on ce naplatiti stetu od osiguranja a osiguranje tereti poste flasiranog vozaca kamiona Mislim da nema ništa od toga... Prema clanu 87, neznam tacno kojeg zakona, ovo spada u regresne stete sto podrazumeva da je osiguravajuca kuca duzna da isplati stetu ukoliko je ona nastalo ako je lice bilo pod uticajem alkohola , bez vozacke dozvole...... , a potom ce osiguravajuca kuca isplaceni iznos da potrazuje od krivca. S' tim sto u ovom slucaju on moze i privatno da tuzi (ovaj deo bas nisam najbolje razumeo). PS. Dexterr-u ona plava sto bese sinoc samnom radi u osiguravajucoj kuci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Octobar 20, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan MMa pusti motor kad je glava na ramenu bice i motora. Ako mrdas, a mrdas :)kicmi nije nista, samo si se dobro ugruvao, MIRUJ par dana, nikuda iz kreveta, pa na kontrolu i bice okej, a na prolece, nova makina koju ce ti taj "mudonja" kupiti :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Octobar 21, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan najezhio sam se od ovih slika... hvala Bogu da je bio auto pored i da su svi dobro proshli... sledeci put na semaforu uvek stajka ispred auta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENI 0 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je strašno....i ne ponovilo se.... Ja sam vozač automobila (bila u ovom slučaju) i mislim da su slike rekle i više od onog što bi se i moglo reći. Nas je bilo troje u kolima i srećom da smo svi (zajedno sa vozačem motora ostali živi). Sam Bog nas je spasao. Povrede su i dalje tu, ali vreme će učiniti svoje, samo svi pamet u glavu kada se upustite u saobraćaj i pažljivo i polako....setite se, da šta god vozili niste sami na putu i da medju nama odraslima ima i dece kao i kod mene u kolima što je bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 229 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Tu se odmah tuzi i vozac i firma ciji je kamion a ako je kamion privatno vlasnistvo treceg lica onda i to trece lice. Tuzi sve redom. Takodje osiguranje ti ora isplatiti stetu na motoru i tvoje povrede. Kukaj sto vise i trazi da doktori lepo pisu dugacke analize. Takodje kontaktiraj advokata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ne znam sta da vam kazem...mogu da zamislim na sta je sve to licilo! ali budala ima to je definitivnoi ne moraju da budu pijane! pre neki dan sam video udes bez kocenja...izletela riba sa tiggrom iz sporedne ulice na baju sa meckom pljusnula ga u desni prednji deo samo tako da sam bio par koraka blize skupili bi i mene CAUTION!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 3, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti jebem idiota retardiranog... Dobro je druzhe da si ti dobro,sve ce se lako srediti... Znachi ne verujem sad kad chitam i gledam ovo ja zhivim na novom naselju i prolazim tim putem jakooo chesto,ne daj bozhe nikome... srecno i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...