Endru Martin 11 Napisano Jun 20, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Carnaby 200 Prijavi odgovor kao problematičan Да не отварам нову тему а у принципу је помоћ око визира. Да ли неко производи или продаје носаче визира, треба ми конкретно за Carnaby-ја, носач је "на чеп", то јест, убаци се у отвор и онда се притегне са друге стране стезањем шрафа који шири пластични уложак. Ако успем да набавим, правио бих визир код Ивана али упола мањи од фабричког. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Avgust 26, 2019 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Posto je tema malo starija, zanima me da li je neko upoznat da li Ivan jos uvek izradjuje vizire? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Avgust 26, 2019 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Radi ih,ja sam pre dva meseca kod njega radio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Septembar 6, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Radi. Danas uradjen za mene. Na konjarniku je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Septembar 9, 2019 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Da, cuo sam se s njim, ne radi za AA 250 jer je dosta komplikovan i skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagydejan 0 Napisano Jul 28, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 28.3.2012. at 12:06, nolezmaj je napisao: Imaš dve opcije, da kupiš tzv. Laminar Lip, iliti produžetak za vizir (bilo fabrički, bilo pravljen) ili da uradiš sebi nov vizir kod nekog majstora (npr. Ivana u BG). Obe opcije su okej, s tim da je pravljenje novog vizira vrlo zgodno jer se radi po tvojoj meri visine i širine, posebnim zahtevima (tipa zaštita za ruke, zatamnjen, itd.) i ne mora da bude skup. Reci ako ti treba kontakt za Ivana, dosta forumaša je išlo kod njega i svi su zadovoljni. Pozdrav,moze li broj Ivana i ja imam isti problem na skuteru ,moj br.0653305522 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9923 Napisano Jul 28, 2020 Ne silazi, 2307 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Imas telefon na prvoj strani ove teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjileNS 26 Napisano Mart 7, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pokusavam Ivana da dobijem na taj broj sto je neko okacio ali vec danima je nedostupan,jel zna neko kako da dodjem do njega,da nije slucajno promenio broj ili prestao da radi ne daj boze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Mart 7, 2021 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, DjileNS je napisao: Ja pokusavam Ivana da dobijem na taj broj sto je neko okacio ali vec danima je nedostupan,jel zna neko kako da dodjem do njega,da nije slucajno promenio broj ili prestao da radi ne daj boze? Ja sam se čuo sa njim...nije dostupan do 13.3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjileNS 26 Napisano Mart 7, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, mick je napisao: Ja sam se čuo sa njim...nije dostupan do 13.3. Ok hvala,da znam da ne pokusavam do tad,bitno je da nije prestao da radi,jer ne mogu nigde da nadjem kratki vizir da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Mart 7, 2021 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, DjileNS je napisao: Ok hvala,da znam da ne pokusavam do tad,bitno je da nije prestao da radi,jer ne mogu nigde da nadjem kratki vizir da kupim Radi, radi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjileNS 26 Napisano Mart 18, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao crni kratki vizir od Ivana za Gileru Nexus,taj covek je carobnjak,nema nikakve razlike izmedju malosi originala i ovog sto je napravio,svaka mu cast,sve pohvale... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...