Shone1991 12 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 17 postova Motocikl: Honda cbr 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia rs 125 nece da upali,cuje se samo "cuk",i oteram je kod elektricara,i on sve pregleda i anlaser i sve je ok,oteram ga kod drugog za mehaniku,i on ga pregleda i kaze da je bendix los i da je "zalepio" i upali ga na gurku i ja ga oteram kuci,i posle nekih 2 sata pokusam da ga upalim i pali-radi itd nikad bolje,i tako je extra palio i radio nekih 5 dana.I nisam ga palio dva dana i sada pokusam da ga upalim i opet se cuje samo "cuk" i nece da zavergla.Nadjem coveka u oglasima da prodaje sve za apriliju,hteo sam bendix da narucim i pitam ga za stanje itd on kaze da je malo "pojeden" ali radi ok,i kad sam mu objasnio o cemu se radi on kaze da je to najverovatnije do anlasera...Dal' neko zna do cega bi moglo biti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone1991 12 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 17 postova Motocikl: Honda cbr 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se malo zanimao,izvadio sam svecicu ocistio(posto je strasno prljava od ulja,valjda je jaka mesavina tj jeste sigurno) napunio akumulator,i kad sam sve vratio na svoje mesto,iz prve je upalilo,i svaki put posle toga iz prve pali...vozao sam se,pustio ga da radi u leru sve extra kao sat...sad do cega je problem ne znam.... moracu nekog da nadjem da mi mesavinu smanji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone1991 12 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 17 postova Motocikl: Honda cbr 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ga pre tacno godinu dana,Baner,bio je tad najskuplji,msm da je jos pod garancijom...Isti problem mi se desio na leto kad sam se vozao,isto nije hteo da upali,i majstor mi je rekao da napunim akumulator i da ce biti ok,i tako je i bilo... Sad mi se to cesto desava radi extra i posle nekih 7 dana ako ga ne palim npr dan dva odmah isti problem bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po tvojoj prici akumulator ne drzi struju ili nesto odvlaci struju dok motor stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 26, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno isti problem sam i ja imao,nisam znao sta mu je,pregledao sam mu svaku buksnu i kabl i na kraju prespojio sa kola i tad sam provalio da je do toga,onda sam uzeo nov Vartin akumulator i hvala bogu sad radi perfektno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta drugo da bude nego akumulator ili vidi da nevucee negde struju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone1991 12 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 17 postova Motocikl: Honda cbr 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Daj Boze da je samo akumulator,bar mi to nije problem da promenim...Nego jednom kad mi se to desilo palio sam ga na kablove preko kola i nije hteo da uhvati,a pre tog "kobnog" dana sam kupio novu NGK svecicu i stavio sve je extra radilo,i odjednom kad sam krecao ubacim u prvu i krenem i on se ugasi ja verglam nece da upali,ubacim denso svecicu upali,ugasim na prekidac i da upalim nece i onda sam preko kola pokusao i opet nece....oteram ga opet kod majstora(msm da se coveku smrkne kad me vidi) i on pregleda kaze da i jedna i druga svecica bacaju ukrivo varnicu...i ubaci neku njegovu od skutera i radi kao lud sve do danas...NGK otisla posle jednog dana voznje to me muci,posto je bas jaka mesavina a sam ne znam da vratim tj da namestim na normalno,kad sam danas izvadio svecicu bukvalno je plivala u ulju...Al' dace Bog da je samo akumulator problem,motor je generalno sredjen i sad me samo jos to zeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Mart 28, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Zeza te automat alnasera...to je onaj deo iz kog dolazi to cuk...moze da se sredi,ali nije skup ni drugi...Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jun 8, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija Rs 125 uradjena generalna malo vozena Sad nece da upali vergla prima gorivo ima struju ali nece da upali kad stisnem dugme normalno vergla kad ga pustim cuje se nesto kao da cukne. Vergla ali nece da sastavi. A na gurku u prvoj stalno se cuje nesto da cuka dok se gura tako i u drugoj. Da li neko zna u cemu je problem? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...