dule_pop 8 Napisano Octobar 14, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 10h.U desnoj traci se spustam se od Tas-a, brzina 40-50.Pred raskrsnicom sa ulicom DzVasingtona, pezo406 koji je isao levo od mene i ispred, naglo prelazi u moju traku. Sve se dogadja u delicu sekunde iz koga pamtim skripu mojih kocnica i zvuk udarca u njegova zadnja desna vrata. Prvi kontakt sa asfaltom sam imao levom sakom, pa kolenom itd. Motor je ostao na zemlji u desnoj traci (jos je radio i vrteo tocak) a ja sam se otkotrljao u levu. Audi iza nas, u kome su bili, drugari, kolege ili sta vec od tog tipa sto je uzrokovao sudar, zakocio je na vreme. Kad su videli da ustajem, smotali su pun levi i produzili. Gorivo je curilo iz cepa, samo sto sam ga napunio, isao sam na malo krstarenje ( koliko je to moguce, redovno u nedelju pravim turicu 200-300km ) ovog puta:BGD-Vrsac-Zrenjanin-BGD, tako da iako sam imao fotoaparat nije mi bilo do fotografisanja oborenog motora. Ipak, vozac pezoa (mladic oko 25g) je stao sa druge strane raskrsnice, vratio se do mene ( a za njim i ostali), pitao da li sam OK i pomogao mi da podignemo motor. Rece: Izvini brate nisam te video Po podizanju motora osim iskrivljenog levog migavca, ogrebane rucice kvacila nista nisam video da nesto drugo fali. Neko ce sada reci HONDA je to, ja moju obozavam. Izgleda da je levi crash bar odradio veliki posao. Takodje i full oprema u kojoj sam bio. Kakve su posledice na hardveru suprotnog tabora, ne znam. Migavac smo vratili u prvobitno stanje na licu mesta, ruka ruci i svako na svoju stranu. Od zacrtanog puta sam odustao, ali sam ipak sebi priustio jos 100-tinjak km relaksacije, na mom mehanickom sredstvu za smirenje i u prihvatljivom raspolozenju se vratio kuci. Naravoucenije: Ma koliko bio oprezan i gledao oko sebe, uvek ce se naci adekvatan slepac da ti pokvari dan. Brine me to sto, kad se kockice poklope, taj slepac mogu lako biti i ja, pa i ti druze. Cesto, dok vozim, imam osecaj da auto ide sam, dok ja mislim o nekim drugim stvarima. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Octobar 14, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Naravoucenije: Ma koliko bio oprezan i gledao oko sebe, uvek ce se naci adekvatan slepac da ti pokvari dan. Brine me to sto, kad se kockice poklope, taj slepac mogu lako biti i ja, pa i ti druze. Cesto, dok vozim, imam osecaj da auto ide sam, dok ja mislim o nekim drugim stvarima. Pozdrav svima. E ovo svima treba da nam bude na pameti! Drago mi je da ste ti i motor nepovredjeni. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Octobar 14, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Naravoucenije: Ma koliko bio oprezan i gledao oko sebe, uvek ce se naci adekvatan slepac da ti pokvari dan. Brine me to sto, kad se kockice poklope, taj slepac mogu lako biti i ja, pa i ti druze. Cesto, dok vozim, imam osecaj da auto ide sam, dok ja mislim o nekim drugim stvarima. Pozdrav svima. Slažem se nažalost sa tvojim naravoučenijem u reč... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan welcome to the club "izvini nisam te video" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Vidi lutkica neogrebana ;D Pu, pu da ne čuje zlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Opa, doziveo si vatreno krstenje, ali na najbolji moguci nacin, ako takav nacin uopste postoji Seti se svega sto smo pricali o brzini, opasnostima, budalama dok smo vozili na Cer. E sad si se uverio i nadam se da vise neces imati potrebe da se uveravas. Hvala Bogu da si citav i ti i motor. E, sad si postao pravi bajker jebo bajkera koji nije poljubio asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da si prošao ok, malo su ti pokvarili plan za taj dan ali jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...