vedza 9 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: crna gora,podgorica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 IE Prijavi odgovor kao problematičan Poydrav Ima li ko da proda ovo cudo,ne znam ni kako se zove,ja je zovem sisa,pa neka me neko ispravi ko zna... Slika i sika Ovo je sa nekog moto guzzi-a,ali je ista na pegasa Dakle,ako ko ima da proda,pokloni,zna nekog sto bi prodao ili poklonio,neka postavi ponudu,pa da vidimo hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne probas da zalepis kod ovih koji se bave lepljenjem, varenjem, nalevanjem plastike, mozda moze?... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan al je neko bio nezan...vidi,nadji nekog dobrog strugara i objasni sta treba da se uradi,znaci trebao bi da napravi cevcicu koja bi usla unutra,moze i da ureze navoj il nesto sl.mislim da bi to moglo da se napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedza 9 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: crna gora,podgorica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 IE Prijavi odgovor kao problematičan Tinderbarde,na tome se upravi i radi,no sam ja nesto skeptican s obzirom da je delikatna stvar u pitanju. Ja bih najsrecniji bio,kad bi neko imao zdravu sisu za prodat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: menjam Nik u Tinderbard...:DDD,a znaM JA DA JE TO NAJBOLJE ORIGINAL STAVITI,SAMO KAD CUJES CENU RECES jebo ja ajnspric stavicu ja njemu karb od apenca i nek pici ,kontas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...