Jump to content

Moto Zajednica

volim motoRRe

Recommended Posts

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: CBR 600RR

Veliki pozdrav svim motoristima,i onima koji bi to zeleli da budu(kad porastu),a ja sam jedan od tih....:takoje:Imam trideset i X god.,mada ne izgledam tako :nanana:hahaha(delujem ozbiljnije)... prosle god u Maju kupim svoj prvi ``motor`` i naravno kupim motor koji mi se jako,jako,jako svidja,Honda CBR 600RR :ljubav:,i naravno odmah postanem jedan od onih motorista koji `su`:moto2:,jer sam cuo da se delimo na one `koji su` i na one `koji ce`(e pa necu napisati tu rec na `p`),pa rekoh da to odmah prebolim :motopad:... i naravno pogadjate,cim sam na forumu,ja i dalje volim i vozim svoj motoRR. Veliki pozdrav svima :zdravo::zdravo::zdravo:od Nese

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600

Prvo pa muško.... odma na 100 i kusur konja... :D:zdravo:

to je musko

bravo majstore, samo napred

jos malo pa 1000rr

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: CBR 600RR

eeee,to je tajna hahaha,ma isao gore na principovac da se ucim po krivinama,i bas kad sam mislio da znam,ja ispravim krivinu i u vinograd :bicikl:,,i pazi ovo,prvi auto koji je naisao i stao jer me video pokraj puta bio je pop Zoki,to je svestenik u cijoj sam ja parohiji i on mi dolazi za Slavu i da sveti vodicu.... kad sam ga video da mi prilazi i govori :"Neso jesi to ti?",a ja odgovaram:"jesam Oce,ali hajde da probamo prvo sa hitnom,rano je za tebe.... I sada to spomenemo svaki put kad se pocne prica na slicnu temu...:lol:

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja