patak 108 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su tada formule imale turbo punjac, te im je to davalo bitnu prednost u snazi i ubrzaju, sada nemaju tako da ta razlika bi se malo istopila mislim. SHto se tiche emisije fifth gear gledao sam kada su se trkali motor formula i camac, ali tu se radilo o HONdi iz britanskog prvenstva mislim, i motor bi mislim trebao biti malo sporiji od ovih u gp seriji (izvinite ako greshim voleo bih chuti kubikaze motora u drzavnim takmicenjima) a formula je bila takodje hondina koja je mislim te godine bila vrlo konkurentna u sampionatu, tako da ono ............ Takodje mi se chini da je vozac motora imao problema da ukroti motor te mu se u pochetku dizao na tocak, shto koliko znam predstavlja gubitak brzine. Tada je na formuli crko uređaj protiv proklizavanja tako da u startu nije mogla lepo da krene, ali posle 100-tinak metara kada je dohvatila asfalt je otišla kao iz praćke. A onaj sa ZZR-om je bio Mitja. Kad se samo setim Auto-magazina, koliko smo ga čekali na kioscima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 17, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Za formulu neznam, ali sam gledao na dicaveriju trku aguste f4 i bmw-a za 24h le mana, trkali su se na vrema, agsta ga je otkinula... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Octobar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su tada formule imale turbo punjac, te im je to davalo bitnu prednost u snazi i ubrzaju, sada nemaju tako da ta razlika bi se malo istopila mislim. SHto se tiche emisije fifth gear gledao sam kada su se trkali motor formula i camac, ali tu se radilo o HONdi iz britanskog prvenstva mislim, i motor bi mislim trebao biti malo sporiji od ovih u gp seriji (izvinite ako greshim voleo bih chuti kubikaze motora u drzavnim takmicenjima) a formula je bila takodje hondina koja je mislim te godine bila vrlo konkurentna u sampionatu, tako da ono ............ Takodje mi se chini da je vozac motora imao problema da ukroti motor te mu se u pochetku dizao na tocak, shto koliko znam predstavlja gubitak brzine. Tada je na formuli crko uređaj protiv proklizavanja tako da u startu nije mogla lepo da krene, ali posle 100-tinak metara kada je dohvatila asfalt je otišla kao iz praćke. A onaj sa ZZR-om je bio Mitja. Kad se samo setim Auto-magazina, koliko smo ga čekali na kioscima. Motor je bio neki Ducati, cini mi se SBK. U prvoj trci, na formuli nije radio sistem protiv proklizavanja, i koliko se secam tad je dobio motor. Posle su ponovili trku, i ISKLJUCILI sistem protiv proklizavanja na F1. Motor nije ima sanse, formula je krenula kao iz katapulta. A gliser je kretao iz leteceg starta, i opet nije imao sanse ni protiv motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 17, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su tada formule imale turbo punjac, te im je to davalo bitnu prednost u snazi i ubrzaju, sada nemaju tako da ta razlika bi se malo istopila mislim. SHto se tiche emisije fifth gear gledao sam kada su se trkali motor formula i camac, ali tu se radilo o HONdi iz britanskog prvenstva mislim, i motor bi mislim trebao biti malo sporiji od ovih u gp seriji (izvinite ako greshim voleo bih chuti kubikaze motora u drzavnim takmicenjima) a formula je bila takodje hondina koja je mislim te godine bila vrlo konkurentna u sampionatu, tako da ono ............ Takodje mi se chini da je vozac motora imao problema da ukroti motor te mu se u pochetku dizao na tocak, shto koliko znam predstavlja gubitak brzine. Tada je na formuli crko uređaj protiv proklizavanja tako da u startu nije mogla lepo da krene, ali posle 100-tinak metara kada je dohvatila asfalt je otišla kao iz praćke. A onaj sa ZZR-om je bio Mitja. Kad se samo setim Auto-magazina, koliko smo ga čekali na kioscima. Motor je bio neki Ducati, cini mi se SBK. U prvoj trci, na formuli nije radio sistem protiv proklizavanja, i koliko se secam tad je dobio motor. Posle su ponovili trku, i ISKLJUCILI sistem protiv proklizavanja na F1. Motor nije ima sanse, formula je krenula kao iz katapulta. A gliser je kretao iz leteceg starta, i opet nije imao sanse ni protiv motora. Ne, nego Honda CBR 1000 RR. Braćo forumaši "Honda nam je okaljala obraz" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Octobar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego Honda CBR 1000 RR. Braćo forumaši "Honda nam je okaljala obraz" Moguce, bio je i neki mesoviti test i sa nekim Dukcem i autom, mozda sam pomesao. U svakom slucaju formula ih je ODRALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan motor naravno, dje ste vidjeli vi da se putuje u f1 , a? pih kakva glupost i ko to izmisli heheheheheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se formulica ne trka sa onom gost-rider-ovom "turbo nabildovanom" hajabusicom od 500ks pa da vish .....nego stave kao proshli put onu salonsku yamahu r1(protiv 911 i aviona) kojoj izgorela lamela posle 400metara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam Yamaha je bila u prednosti sve dok joj nije otisla lamela..Jel to Top Speed bio u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 18, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to je bilo u top speeru, i na kraju je kao pobedio avion... smesno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam Yamaha je bila u prednosti sve dok joj nije otisla lamela..Jel to Top Speed bio u pitanju? Istina,ali GREŠKA je do Radovana Rodića,vlasnika RODIĆ YAMAHA. Nije samo graška,nego SRAMOTA,na takvo takmičenje doći nepripremljen. Na opkladu dajem motor,zauzvrat tražim samo ručak,da ću ( ne samo ja,nego pedesetak naših forumaša ) veselog Poršea ostaviti podaleko u prašini. Ni onaj avion nema šta da traži na 402 metra,ali na 1000 metara je priča malo drugačija ( u korist aviona ). Formulu nemojmo više miješati u ovu priču,to je neka druga dimenzia,za sve nedostižna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan A na kilometar jedino turbo motori protiv aviona Ili MotoGP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan A na kilometar jedino turbo motori protiv aviona Ili MotoGP Na kilomtar je i Šumaher u Ferariju ( doduše po vlažnoj pisti ) gubio od aviona ( nisam siguran da li je bio Tornado,Eurofajter ,Jaguar ili .... ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Octobar 19, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tema za nas sto nismo bili titovi pioniri da vidimo kako je to nekad bilo Dajte jos neku pricu i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedja 0 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam bas gledao fifth gear, i sada su poredili k7 s nekim prototipom tipa audir8 (audi iz le mana ne serijski r8) chak je isto imao i audijev motor, i 4 tocka su i ovog puta odrala dva, ali meni je bilo mnogo lepse gledati onog tipa kako vozi gixera blokirajuci oba tochka u krivini, mada ruku na srce mnogo je vise vozio lepo nego efikasno rekao bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Octobar 20, 2007 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Trka Formule, MOTORA i glisera, je bila organizovana od strane Honde koliko se secam. Formulu BAR je vozio Baton, motor je vozio Hayden (ali je bio cbr 1000 rr za superbike ako se dobro secam), a gliser je opet bio neki sampionski, tako da milsim da su svi bar sto se tice vozackog kadra bili priblizno na istom konju. U svakom slucaju mislim da formuli niko i nista ne moze da parira kako na ubrzanju tako i po krivinama, mnogo je para ulozeno u to pa bi bilo i malo smesno 2. Ste se tice Top Speed-ove trke mislim da je i ona bila malo preterana. 1000m. Ok, Porshe i R1 bi se pokazali kako treba (da je Yamha radila), ali staviti mlaznjak. Malo je ... Mogao je da bude i samo u preletu, sto da ne, bilo bi zanimljivije ... Juche ;D U svakom slucaju vam zavidim da uspomenama. Ne smem ni da zamilsim kakave je to osecaj. Ja se najezim i kad gledam domaci ST na stazi, a kamoli F1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Octobar 20, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan 1. U svakom slucaju vam zavidim da uspomenama. Ne smem ni da zamilsim kakave je to osecaj. Ja se najezim i kad gledam domaci ST na stazi, a kamoli F1. Znas kako se ono kaze: "e ,da sam malo mladji,a da mi je pamet ova!!!! Ma nema veze sa pamecu ali ima sa mladoscu. TI NAMA ZAVIDIS NA USPOMENAMA A MI TEBI NA GODINAMA. I tako to ide od generacije do generacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Octobar 20, 2007 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=W860Q6nRk98 http://www.youtube.com/watch?v=QT0x0QyvMj4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Octobar 20, 2007 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan 1. U svakom slucaju vam zavidim da uspomenama. Ne smem ni da zamilsim kakave je to osecaj. Ja se najezim i kad gledam domaci ST na stazi, a kamoli F1. Znas kako se ono kaze: "e ,da sam malo mladji,a da mi je pamet ova!!!! Ma nema veze sa pamecu ali ima sa mladoscu. TI NAMA ZAVIDIS NA USPOMENAMA A MI TEBI NA GODINAMA. I tako to ide od generacije do generacije. ;D onda smo medjusobno zavidni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 20, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vise nego dovoljno mator da se secam "Grobnika"...i svog velikog razocaranja kada sam video koliko je formula nadmocnija.... Da li je neko od vas gledao video zapis koji su napravili Amerikanci izmedju Yamahe r-1 i Porshea (mislim da je neka najaca Carrera ili tako neki)...na cilj su stigli maltene u isto vreme(trkacka staza>???neznam koja)...u toku trke u ubrzanju i izlasku posle krivina motor je otkidao auto, ali je auto zato imao prednost u krivinama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Octobar 20, 2007 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vise nego dovoljno mator da se secam "Grobnika"...i svog velikog razocaranja kada sam video koliko je formula nadmocnija.... Da li je neko od vas gledao video zapis koji su napravili Amerikanci izmedju Yamahe r-1 i Porshea (mislim da je neka najaca Carrera ili tako neki)...na cilj su stigli maltene u isto vreme(trkacka staza>???neznam koja)...u toku trke u ubrzanju i izlasku posle krivina motor je otkidao auto, ali je auto zato imao prednost u krivinama.... To je bio Top Gear. Trakali su se Porsche 996 carera 4 i Yamaha R1. Porschea je vozio sampion BTCC Jason Plato, a R1 sampion BSBK. Milsim da je pobedio auto za par desetinki ili tako nesto. Imam (ili sam imao) taj snimak negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Octobar 20, 2007 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka http://www.youtube.com/watch?v=VGLk5rrD-N4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 4, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo slika iz pomenute priche... preuzeto sa drugog foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...