zodini 1299 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Nije mnogo ako je motor lepo odrzavan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Mart 27, 2012 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd neka je sa srecom,i daj neku fotku,a sto se tice servisera,za bilo kojega kineza,to su ti kosiličari pa ces svakako pola stvari sam odrzavati,bilo qingqi,keeweia ili princa! A dali si puno para dao to ce vrijeme pokazati! Ako je u dobrom stanju nisi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Ajd neka je sa srecom,i daj neku fotku,a sto se tice servisera,za bilo kojega kineza,to su ti kosiličari pa ces svakako pola stvari sam odrzavati,bilo qingqi,keeweia ili princa! A dali si puno para dao to ce vrijeme pokazati! Ako je u dobrom stanju nisi! Hvala! Vreme ce pokazati.Za sada sam i vise nego zadovoljan a i otome mogu da pricam kroz neko vreme ,jel` da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...