goranl 28 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan treba mi maanuaal za yamahu virago 125 1997god. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko manual za piaggio hexagon 125, lx, 4t, ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 18, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan @dudip Pogledaj, ja mislim da sam nasao ovde za tvoj motor, ali ipak proveri ti : http://www.piaggio.co.rs/download.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu koristiti manual za XT600 XT600E jel to isto, mislim da nije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Avgust 10, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko mozda manual za Apriliu Classic 125 '96 ili imate neki link koji radi, ali uputstvo na engleskom. HVALA!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 12, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan treba mi za hondu vfr750 iz 88 i za vfr800 99god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 19, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko Workshop manual za Suzuki SV 650 ali od 2004 godine ( ne sa karbovima, vec sa el.diznama)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 20, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko Workshop manual za Suzuki SV 650 ali od 2004 godine ( ne sa karbovima, vec sa el.diznama)? Nasaooo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko manual za Hondu Shadow vt750 - 2002god ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 25, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi tvoj mail pa cu ti sutra pre podne poslati, imam na poslu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pokušaću da postavim adresu sajta sa kog sam skinuo "service manual" za ST 1100 PanEuropean... http://sharetheexperience.co.uk/sm.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko servis manual za kineske čopere 150 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi posalje link za Kawasaki Er-5?? Unapred Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Na 80 i nekoj strani ti je o promjeni lanca u mašini http://er5.atw.hu/letoltesek/Kawasaki_ER5_C5_2004_Service_Manual_ENG.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan A da li imas mozda link za ceo manual (o celom motoru )?? sry sto zapitkujem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Aha,to je za cewo motor,sad tek skontao...hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan da li zna neko link za manual yamaha virago 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 11, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, na zvaničnom sajtu Yamahe imaš za 2000-to godište: http://www.yamaha-motor.eu/eu/services/owner-manuals/index.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan hvala,to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka za skidanje Service And Repair Manual za Kawasaki za modele: ZZ-R600 1990-1993 Ninja ZX-6 1990-1993 ZZ-R600 1993-2000 Ninja ZX-6 1993-2000 http://www.freepdfdownload.net/kawasaki-zzr600-service-and-repair-manual.html Manual je u mnogo .jpg file-ova ( iako se site zove freePDFdownload ) sortiranih u foldere ali kad budem imao vremena prebacicu sve ovo u .pdf i okacicu link ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DT 1 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel ima neko mozda manual za Yamahu DT 125 LC2 ili pak da zna neki free link sa kog mogu to skinuti? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 25, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pokušaj ovde: http://www.yamaha-motor.eu/eu/services/owner-manuals/index.aspx?pl=EN&c=MC&m=&y=2010&l=EN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DT 1 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, ali nema za ovaj model posto je to motor koji se proizvodio od 84 do 88, a na ovom sajtu su manuali za novije modele jamahinih motorcikala. Dakle, i dalje trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nista ja tu nerazumem,nema sanse da skinem nesto za transalpa,kako vi to downloadujete stvarno nemam pojma ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...