bucx 0 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: jagodina Prijavi odgovor kao problematičan molim za pomoć ..potreban manual za yamahu xt125 1983 god.....sve sam linkove pregledao i nisam uspeo da nadjem ...ako neko zna ,unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan molim za pomoć ..potreban manual za yamahu xt125 1983 god.....sve sam linkove pregledao i nisam uspeo da nadjem ...ako neko zna ,unapred zahvalan. Ima ovde da se kupi: http://www.themotorbookstore.com/yamxt19.html A ovde da se skine sa eMula za dz : ed2k://|file|Yamaha.Sr125.1982.-.02.Xt125.1982.-.94.-.Rmt055.pdf|82023659|CB1024BBDBCD6B44ADBC5EA4E7A2468B|/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucx 0 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: jagodina Prijavi odgovor kao problematičan molim za pomoć ..potreban manual za yamahu xt125 1983 god.....sve sam linkove pregledao i nisam uspeo da nadjem ...ako neko zna ,unapred zahvalan. Ima ovde da se kupi: http://www.themotorbookstore.com/yamxt19.html A ovde da se skine sa eMula za dz : ed2k://|file|Yamaha.Sr125.1982.-.02.Xt125.1982.-.94.-.Rmt055.pdf|82023659|CB1024BBDBCD6B44ADBC5EA4E7A2468B|/ hvala brate dl4e .......ali imam problema spora mi je internet veza dial up....pa ako neko želi da mi pomogne neka skine pa da mi pošalje na mail... skinuo sam emule ali ne snalazim se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate dl4e .......ali imam problema spora mi je internet veza dial up....pa ako neko želi da mi pomogne neka skine pa da mi pošalje na mail... *********@******.com skinuo sam emule ali ne snalazim se ... Pod broj jedan, i pod obavezno, edituj svoj post i obrisi email adresu. Spameri imaju razne botove koji 'prelistavaju' forume i 'skidaju' email adrese pa onda zavrsis na listi nekog spamera, neces se nikad otarasiti reklama za "Penis Enlargement" proizvode ;D Drugo, fajl je povelik za mail (oko 80MB) ... stavio sam da se skida, pa cemo se, o tom po tom, dogovoriti kako da ti doturim isti. Javicu ti kad bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan DL4E hvala puno ali neznam svapski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucx 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: jagodina Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate dl4e .......ali imam problema spora mi je internet veza dial up....pa ako neko želi da mi pomogne neka skine pa da mi pošalje na mail... *********@******.com skinuo sam emule ali ne snalazim se ... Pod broj jedan, i pod obavezno, edituj svoj post i obrisi email adresu. Spameri imaju razne botove koji 'prelistavaju' forume i 'skidaju' email adrese pa onda zavrsis na listi nekog spamera, neces se nikad otarasiti reklama za "Penis Enlargement" proizvode ;D Drugo, fajl je povelik za mail (oko 80MB) ... stavio sam da se skida, pa cemo se, o tom po tom, dogovoriti kako da ti doturim isti. Javicu ti kad bude. hvala dl4e....tu sam redovno pa ćemo se čuti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan ee ljudi jel ima neko manual od obicne aprilie SR50 ?? ne di-tech?? ja sam trazio svuda na netu ali ne mogu nigde da nadjem... Hvala u napred!! !! !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan hvala dl4e....tu sam redovno pa ćemo se čuti... Manual je skinut i sve je ok...samo sto je na nemackom ... a to je jedini koji sam nasao za taj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucx 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: jagodina Prijavi odgovor kao problematičan hvala dl4e....tu sam redovno pa ćemo se čuti... Manual je skinut i sve je ok...samo sto je na nemackom ... a to je jedini koji sam nasao za taj model. neznam u kom je to formatu a možda mogu sa google translate da ga prevedem......mada i ako je na nemačkom voleobih da ga imam....a neznam kako je najlakše da mi dostaviš pošto kažeš da je veliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan neznam u kom je to formatu a možda mogu sa google translate da ga prevedem......mada i ako je na nemačkom voleobih da ga imam....a neznam kako je najlakše da mi dostaviš pošto kažeš da je veliko... U PDFu je, ali je skeniran, pa bi morao nekim OCR programom (ABBY Finereader) da ga pretvoris u tekst pa onda da prevodis Googlom. Posalji mi ime, adresu i to na PM pa cu ti poslati na CDu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko mozda Service Manual za Runnera 50 2000. god??? Evo ovde: http://rapidshare.com/files/125099958/Runner_50_DD_en.zip.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Jun 26, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!Imam problem da nadjem manual ili knjigu za Yamahu FZX 750 '94.pa ako neko moze da mi pomogne bio bih mu veoma zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko mozda Service Manual za Runnera 50 2000. god??? Evo ovde: http://rapidshare.com/files/125099958/Runner_50_DD_en.zip.html hwala ti!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čein 3 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan Peelistao sam sve stranice, i ne videh podatke od honde FT500, ako neko ima owner manual molio bih da mi omoguci pristup, U napred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno... Kad search-ujem "FT 500", sve sto nadje je Aircraft manual za Boeing 737-500 i za Hughes-500 ;D Eto, ako nekad kupis koji od ta dva aviona, javi. Za njih mogu da nadjem uputstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi manuel za obichnog SR-a jel ima neko?? Hwala u napred!! !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Potreban service manual,repair manual,i owner manual za Suzuki k4 600,ubio sam se da nadjem nema nigde ustvari ima na par sajtova ali i kad se registrujem nece da skine..... > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M@rko 0 Napisano Jun 29, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je user manual za Yamaha TTR 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Jun 29, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovde http://ursa.irk.ru/manual/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jul 13, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan aj mi pomozite ljudi il sam glup ili shta pola ovih linkova sa pochetka teme ne radi :-\, da skratim treba mi user manual za yamahu tw 125 1998 god. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Jul 15, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ima puno zgodnih manuala http://www.carloboldetti.com/bike/manuals.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 24, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan link za manuale i od mene : http://www.carlsalter.com/motorcycle_manuals.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 26, 2008 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan BMW F650 GS/GS Dakar Service manual na engleskom, izdanje 2000. Potreban Acrobat Reader 8 ili noviji. http://rapidshare.com/files/132562044/F650RM.pdf A ovde imate 3 DVD-a na kojima čovek rasklapa i servisira F650, snimano 2004, engleski jezik: http://faq.f650.com/dvd/index.htm pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikechatforums.com/viewtopic.php?t=41567 ako neko moze da mi pojasni sta ima na ovom linku posto ja kad udjem otori neki forum al nema nista na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=84.msg287919#msg287919 date=1217075155] http://www.bikechatforums.com/viewtopic.php?t=41567 ako neko moze da mi pojasni sta ima na ovom linku posto ja kad udjem otori neki forum al nema nista na njemu Kao sto pise, tema koju pokusavas da otvoris ne postoji. Moguce da je obrisana, ili mozda cak i ceo forum ili ogranak foruma ugasen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...