Jump to content

Moto Zajednica

Link za skidanje owner manual-a za razne motore...

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

molim za pomoć ..potreban manual za yamahu xt125 1983 god.....sve sam linkove pregledao i nisam uspeo da nadjem ...ako neko zna ,unapred zahvalan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3

molim za pomoć ..potreban manual za yamahu xt125 1983 god.....sve sam linkove pregledao i nisam uspeo da nadjem ...ako neko zna ,unapred zahvalan.

Ima ovde da se kupi: http://www.themotorbookstore.com/yamxt19.html

A ovde da se skine sa eMula za dz ;) : ed2k://|file|Yamaha.Sr125.1982.-.02.Xt125.1982.-.94.-.Rmt055.pdf|82023659|CB1024BBDBCD6B44ADBC5EA4E7A2468B|/

• U prolazu, 5 postova

Ima ovde da se kupi: http://www.themotorbookstore.com/yamxt19.html

A ovde da se skine sa eMula za dz ;) : ed2k://|file|Yamaha.Sr125.1982.-.02.Xt125.1982.-.94.-.Rmt055.pdf|82023659|CB1024BBDBCD6B44ADBC5EA4E7A2468B|/

hvala brate dl4e .......ali imam problema spora mi je internet veza dial up....pa ako neko želi da mi pomogne neka skine pa da mi pošalje na mail...           skinuo sam emule ali ne snalazim se ...

hvala brate dl4e .......ali imam problema spora mi je internet veza dial up....pa ako neko želi da mi pomogne neka skine pa da mi pošalje na mail...     *********@******.com        skinuo sam emule ali ne snalazim se ...

Pod broj jedan, i pod obavezno, edituj svoj post i obrisi email adresu. Spameri imaju razne botove koji 'prelistavaju' forume i 'skidaju' email adrese pa onda zavrsis na listi nekog spamera, neces se nikad otarasiti reklama za "Penis Enlargement" proizvode  ;D

Drugo, fajl je povelik za mail (oko 80MB) ... stavio sam da se skida, pa cemo se, o tom po tom, dogovoriti kako da ti doturim isti. Javicu ti kad bude.

• U prolazu, 5 postova

hvala brate dl4e .......ali imam problema spora mi je internet veza dial up....pa ako neko želi da mi pomogne neka skine pa da mi pošalje na mail...     *********@******.com        skinuo sam emule ali ne snalazim se ...

Pod broj jedan, i pod obavezno, edituj svoj post i obrisi email adresu. Spameri imaju razne botove koji 'prelistavaju' forume i 'skidaju' email adrese pa onda zavrsis na listi nekog spamera, neces se nikad otarasiti reklama za "Penis Enlargement" proizvode  ;D

Drugo, fajl je povelik za mail (oko 80MB) ... stavio sam da se skida, pa cemo se, o tom po tom, dogovoriti kako da ti doturim isti. Javicu ti kad bude.

hvala dl4e....tu sam redovno pa ćemo se čuti...

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Gilera GP800

ee ljudi jel ima neko manual od obicne aprilie SR50 ?? ne di-tech?? ja sam trazio svuda na netu ali ne mogu nigde da nadjem... Hvala u napred!! !! !!

Manual je skinut i sve je ok...samo sto je na nemackom :( ... a to je jedini koji sam nasao za taj model.

• U prolazu, 5 postova

Manual je skinut i sve je ok...samo sto je na nemackom :( ... a to je jedini koji sam nasao za taj model.

neznam u kom je to formatu a možda mogu sa google translate da ga prevedem......mada  i ako je na nemačkom voleobih da ga imam....a neznam kako  je najlakše da mi dostaviš pošto kažeš da je veliko...

neznam u kom je to formatu a možda mogu sa google translate da ga prevedem......mada  i ako je na nemačkom voleobih da ga imam....a neznam kako  je najlakše da mi dostaviš pošto kažeš da je veliko...

U PDFu je, ali je skeniran, pa bi morao nekim OCR programom (ABBY Finereader) da ga pretvoris u tekst pa onda da prevodis Googlom. Posalji mi ime, adresu i to na PM pa cu ti poslati na CDu.

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: yamaha xj600n

Peelistao sam sve stranice, i ne videh podatke od honde FT500, ako neko ima owner manual molio bih da mi omoguci pristup, U napred zahvalan

Interesantno... Kad search-ujem "FT 500", sve sto nadje je Aircraft manual za Boeing 737-500 i za Hughes-500  ;D

Eto, ako nekad kupis koji od ta dva aviona, javi. Za njih mogu da nadjem uputstvo ;)

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Potreban  service manual,repair manual,i owner manual za Suzuki k4 600,ubio sam se da nadjem nema nigde ustvari ima na par sajtova ali i kad se registrujem nece da skine.....  >:( >:(>:( >:(>:( >:(

• U prolazu, 77 postova
  • Motocikl: CB500XA

aj mi pomozite ljudi il sam glup ili shta pola ovih linkova sa pochetka teme ne radi  :-\, da skratim treba mi user manual za yamahu tw 125 1998 god. hvala  :)

• Zainteresovan, 728 postova

BMW F650 GS/GS Dakar Service manual na engleskom, izdanje 2000. Potreban Acrobat Reader 8 ili noviji.

http://rapidshare.com/files/132562044/F650RM.pdf

A ovde imate 3 DVD-a na kojima čovek rasklapa i servisira F650, snimano 2004, engleski jezik:

http://faq.f650.com/dvd/index.htm

pozdrav

link=topic=84.msg287919#msg287919 date=1217075155]

http://www.bikechatforums.com/viewtopic.php?t=41567

ako neko moze da mi pojasni sta ima na ovom linku posto ja kad udjem otori neki forum al nema nista na njemu

Kao sto pise, tema koju pokusavas da otvoris ne postoji. Moguce da je obrisana, ili mozda cak i ceo forum ili ogranak foruma ugasen.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja