Bokes 3002 Napisano Jun 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pokušaću da postavim ovde link za uputstvo za korišćenje, održavanje i remont za Moto Guci Falkon 500 (Moto Guzzi Falcon 500). Skenirano je i konvertovano u pdf. Obzirom da sam sve radio pomoću telefona kvalitet baš i nije profi ali je čitljivo u svakom slučaju. Ukoliko neko želi jasnije slike za svaki slučaj ču postaviti i link ka zipovanom fajlu sa slikama koje nisu izgubile na kvalitetu tokom konverzije u pdf. link je sa mog naloga na Gugl disku i podešen je na javno. Prvi će biti za pdf a drugi za slike.https://drive.google.com/file/d/1iYX8doNz1hLOoshBJGVQQSXitV_IX7lN/view?usp=sharing Google Drive stellt sich vor – Alle Ihre Dateien an einem Ort DRIVE.GOOGLE.COM Mit Google Drive können Sie Dateien kostenlos sichern und einfach auf Ihre Daten über ein Telefon, Tablet oder einen Computer zugreifen. Nutzen Sie kostenlos 15 GB Speicherplatz in Google. Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Promenio Jun 12, 2021 član Bokes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3002 Napisano Jun 12, 2021 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zeznuh linkove...Ispraaviću kad dodjem kućiПослато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Jun 21, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je manual za Suzuki Burgman AN 400 2000 godište. Znači karburator. Sve što nadjem je 2003. Ako ima negde za te prve od 1999. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vax 13 Napisano Jun 21, 2021 (promenjeno) U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Burgman AN 400 2001 Service Manual, na nemačkom: Probajte ovde Promenio Jun 21, 2021 član Vax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Jun 21, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, to je to, samo ja slabo divanim nemecki, ako neko natrči na En varijantu bilo bi bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Da li neko zna gde mogu da nadjem manual za hondu mtx 125 1987-o god. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Februar 16, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh prosle nedelje na uputstvo za Hondu CBF 600 PC43, pa da podelim ako nekom treba Honda CBF600 PC43 2007-2013 - Service Manual cbf600sa.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 193 Napisano Jul 16, 2022 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Ljudovi tragam za servisnim uputstvom za Suzuki GSXR 250 GJ72A Bio bih zahvalan ako neko ima pdf ili bar da me uputi na link koji radi pa skidam sebi uputstvo. Hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_aleksic 0 Napisano Octobar 17, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Skuter 50cc, i skuter 150cc kinezi Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima manual za Longbo 150cc 2008 slicno izgleda ko fvision. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Novembar 8, 2022 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko možda ima manual za Suzuki DR 500 sVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Novembar 8, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan https://issuu.com/heydownloads/docs/suzuki_dr500s_dr500_dr_500_motorcycle_1981-1989_se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...