iggi 1 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na leru mi se čuje ujednačeno kuckanje kvačila, kada je ručica stisnuta šum prestaje, pa me interesuje gde bi mogao da kupim nove opruge korpe, pošto je nova korpa vrlo skupa a polovna mi se ne kupuje jer može biti lošija od moje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je tu neko sa foruma reparirao korpe . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic je to sredjivao, cak ima i slike. Verujem da ostali majstori to umeju da srede i ponovo sastave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemac 1 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucivao ranije potisne opruge za VFR-a u Centru S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 21, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucivao ranije potisne opruge za VFR-a u Centru S to nema veze sa ovim problemom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggi 1 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na šta konkretno misliš, Gojko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Eto u ovim oprugama je problem i evo i kako je to Bokilic rijesio http://imageshack.us/photo/my-images/600/101220112257.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/51/111220112263.jpg/ nadam se da se nece ljutiti sto koristim njegove slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 22, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan A može biti problem da su popustile nitne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggi 1 Napisano Mart 22, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znači korpa napolje pa će se praktično pokazati šta nije dobro.Inače sam danas usput pitao u Hondinom servisu na Novom Beogradu za mogućnost nabavke opruga kvačila i dobio sam potvrdni odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 22, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to sto su ti oni rekli nema veze sa onim sto tebi fali,niti te opruge koje ti mislis da ti fale,imaju da se kupe... to se resava na neki drugi nacin,nemoj dzabe traciti vreme... te opruge sto ce ti prodati nece ti pomoci ako ti je korpa rasklimatana.., i opet da ti ponovim OPRUGE KOJE IDU U SAMO TELO KORPE NEMAJU DA SE KUPE... i predpostavljam da u ovlascenom hondinom servisu neznaju da repariraju koorpu niti su ovlasceni da se bave time... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 23, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan to sto su ti oni rekli nema veze sa onim sto tebi fali,niti te opruge koje ti mislis da ti fale,imaju da se kupe... to se resava na neki drugi nacin,nemoj dzabe traciti vreme... te opruge sto ce ti prodati nece ti pomoci ako ti je korpa rasklimatana.., i opet da ti ponovim OPRUGE KOJE IDU U SAMO TELO KORPE NEMAJU DA SE KUPE... i predpostavljam da u ovlascenom hondinom servisu neznaju da repariraju koorpu niti su ovlasceni da se bave time... tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggi 1 Napisano Mart 23, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Onda se Bokiliću vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeziv 1 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe ti je i da nadjes nove i onbe bi se verovatno cule samo manje,jer je boslo do potrosnje i drugih delova korpe. Moras stare da produzis,a to je vec malo ozbiljnije za rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...