Darko 012 1021 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 998 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ispao mi je skuter Atala,1996. godiste,model pocinje nesto sa H,uglavnom skuter je od 50 kubika,za male pare.Sutra idem da gledam motor.Valja li ta marka nesto.Vlasnik mi kaze da pasu delovi od Gilere Runer,el to istina?Inace kako se pokazala ta marka,po kvalitetu i tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan to je ovo ? Atala Hacker. Procitao sam na net-u da je u njoj Morini 2T agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1021 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 998 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa el pasu delovi od runner? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa el pasu delovi od runner? Ne pasu delovi od Piaggio grupacije, Atala nosi Morini masinu koja je problematicna sa nabavkom delova. Kakav je kvalitet (bila) govori i to da se vec duze vremena ne proizvodi . . . Prste dalje od ovog skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1021 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 998 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ok,znaci nista od gledanja sutra. Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...