Jump to content

Moto Zajednica

U Rumuniju na kafu

Recommended Posts

• Integrisan, 8305 postova

Seve, menjaj motor pod hitno :D, ovaj tvoj stil vožnje nije za enduraču već je čisti SM :moto3:. Umesto da silaziš telom u krivinu ti guraš motor u krivinu što je čisti SM način vožnje ;)

Seve SM.jpg

More, ne brini... :lol: Znaš da ja volim razne stilove i motore. Videćeš moje snimke (kada stignem da sredim), kada se visi sa motora i aktivno vozi po krivinama. Ali na ovim (malim) brzinama sa ovog snimka, mora malo da se igramo da ne bude dosadno... :lol:. To je zato što ovde Sale daje tempo :nanana:.

Inače, dan pre ovog snimka (u subotu) probao sam prvi put PAblov VTR (po ibarskoj). E, što je to zabava ljudi moji... :zvizduk:. Mislim, posebno taj njegov konkretan motor. Sjajna stvar!

EDIT: eh da, pa video si to uživo... Zaboravih... :lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MotoDJIR.com, 1360 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Baš lepo...odlične fotke,odlični snimci...

Pozdrav svim drugarima sa putovanja.

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Evo rute i ovako direktno:

2012-03-19093510pm.png

Za detalje i istraživanje ;), skinite gornji KMZ fajl i gledajte u Google earth-u.

HVALA !!! :takoje:

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

JOJ drugari sto je bilo dobro. Jedva cekam slobodan vikend da ovo prodjem ponovo. Inace ovo je moj prvi susret sa Rumunijom i odusevljen sam. Putevi su im fantasticni i ovo je jedna od mojih najboljih voznji. Jos da me nije zezao karburator, uzivao bih za sve pare. Kakve krivinice. Put po mom ukusu.

Hvala vam na super druzenju i odlicnoj voznji

• Svrati ponekad, 340 postova
  • Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000

Oce neko sutra na ovu turu?

Bas sam danas pricao sa drugarom o turi za sutra do 500km, ovo deluje "best solution"!

Za sad nas dvojica, ukupno 2200ccm :moto3:

• Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Ja bih,ali nisam baš neki vozač pa ne bih da usporavam kolonu.

Ima mnogo krivina,ja nekako više volim pravac...

Ako neko hoće sutra do Zagreba i nazad...može...nema boljeg pravca.

Ma ajde, nema veze, nismo ni mi neki trkači.

Ide i jedna devojka sa nama kao suvozač, biće opuštencija!

Zeza Sale ;). Bio je sada za vikend... Vozi on više nego dobro.

@Sasha P

Sujeta, sujeta... :nanana:)

Šala druže...neki drugi put.

Stvarno moram za Zagreb...

A da naučim...biće dana...

A da se vozimo...biće Italija.

Pozdrav!

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Seve, menjaj motor pod hitno :D, ovaj tvoj stil vožnje nije za enduraču već je čisti SM :moto3:. Umesto da silaziš telom u krivinu ti guraš motor u krivinu što je čisti SM način vožnje ;)

post-3678-0-40732000-1332235625_thumb.jpg

tu i nije bila niti jedna krivina za neko bacanje. cisti turizam, opušteni.

• Svrati ponekad, 340 postova
  • Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000

Dovidjenja, i hvala na svim ribama!-Daglas Adams

Krećemo za sat vremena, ostade zapremina ista.

Pozdrav za trasere rute.

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Dovidjenja, i hvala na svim ribama!-Daglas Adams

Krećemo za sat vremena, ostade zapremina ista.

Pozdrav za trasere rute.

Cekamo izvestaj. Da bude veliki kao Autostoperski vodic ... :moto3: Nadam se da cete uzivati kao mi.

• ***, 162 postova
  • Motocikl: R1200GSA

Ruta je bila (iz glave):

BG-Pančevo-Kovin-Bela Crkva-Kaluđerovo-Nikolint-Oravica-NP Semenik-Anina-Rešica-Lugoš-Temišvar-Vršac-Pančevo-BG

PS: vinjeta ne treba,

Stvarno ne treba? Ja sam bio sa drugarom u oktobru i na izlazu iz Rumunije njihov carinik (ili policajac, ne znam sta je) trazi vinjetu. Mi kazemo da nismo isli autoputem, a on da vinjeta treba za sve puteve. Trazio nam po 100e, kao tolika je kazna. Posle natezanja dadosmo mu po 1.000 din a vinjeta kosta oko 2-3eur.

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

U zadnje 2 godine, 4 puta isao za Rumuniju i nikada mi niko nije trazio vinjetu. Nisam cak ni doziveo da me je policija zaustavljala, apsolutno nikakva neprijatnost. Jedino sto me je iritiralo, to je konvertovanje deviza. Ukoliko to ne odradis u menjacnici, doziveces da prilikom placanja u eurima racunica bude krajnje nekorektna...otprilike kao da ti kod nas euro plate 90-100 din. (dobijes oko 15% manje Lei-a nego sto bi trebalo.

Stvarno ne treba? Ja sam bio sa drugarom u oktobru i na izlazu iz Rumunije njihov carinik (ili policajac, ne znam sta je) trazi vinjetu. Mi kazemo da nismo isli autoputem, a on da vinjeta treba za sve puteve. Trazio nam po 100e, kao tolika je kazna. Posle natezanja dadosmo mu po 1.000 din a vinjeta kosta oko 2-3eur.

Vinjeta za motor ne treba.

Sve drugo, šta da ti kažem: on je probao, a ti si naseo :neznam:

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

U zadnje 2 godine, 4 puta isao za Rumuniju i nikada mi niko nije trazio vinjetu. Nisam cak ni doziveo da me je policija zaustavljala, apsolutno nikakva neprijatnost. Jedino sto me je iritiralo, to je konvertovanje deviza. Ukoliko to ne odradis u menjacnici, doziveces da prilikom placanja u eurima racunica bude krajnje nekorektna...otprilike kao da ti kod nas euro plate 90-100 din. (dobijes oko 15% manje Lei-a nego sto bi trebalo.

Mimi, Mimi... namazan si ti svim bojama...imam i ja jednog ortaka koji uvek kada idemo "preko" u zezanje, ima samo novcanicu od 500 EUR-a, niko nije imao da mu vrati kusur, pa smo mi uletali sa sitnijim evricima, dok ga nismo provalili...dobro je prolazio.

Salim se naravno 1lol.gif.

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Mimi, Mimi... namazan si ti svim bojama...imam i ja jednog ortaka koji uvek kada idemo "preko" u zezanje, ima samo novcanicu od 500 EUR-a, niko nije imao da mu vrati kusur, pa smo mi uletali sa sitnijim evricima, dok ga nismo provalili...dobro je prolazio.

Salim se naravno 1lol.gif.

Jbg, APP 1oda.gif. Zar nije fora spojiti lepo i korisno? Drugi put vodim i klince, taman da imaju besplatan rucak, a ne da se razbacujemo kuvanjem kod kuce 1jezik.gif

• ***, 162 postova
  • Motocikl: R1200GSA

Vinjeta za motor ne treba.

Sve drugo, šta da ti kažem: on je probao, a ti si naseo :neznam:

Mamu mu rumunsku! Izgleda da stvarno ne treba! Sad sam video i u advrider forumu, kaze bas neki Rumun. >:(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja