iggy01 3 Napisano Mart 19, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Suzuki Bandit GSF650S K8, prva registracija januar 2009, prešao 3.300km, prvi vlasnik, kupljen u Markosu u Novom Sadu, Ističe mu registracija za par dana, ali biće registrovan do 2013. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para? Dal te mozda interesuje zamena za dandita 600s 2000 god plus doplata ? pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan 5.600e, a u zameni možda neki jeftiniji skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Mart 23, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor na poklon i kompletna oprema: -AGV S-4 kaciga sa običnim i tamnim vizirom (sa slike) -Jakna Rollef -Pojas Held (mala kornjača) -Čizme Held ne nošene br.44 -Pantalone Vanucci ne obučene još uvek i još par sitnica koje sam kupovao usput, vrednost svega preko 600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, cena motora je samo okvirna, uvek postoji mesta za dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 5.100e, samo bez opreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ko ne kupi (a hoće dobrog bandita i ima na primer 4500, neka se kod boga zaduži za još 500 ili 600€ i neka kupi ovaj motor), Ja sam kupio istog , možda malo pre tebe, moja registracija je novembar 2008, prešao sam skoro 20000, nisam imao , jeda jedini, jedan jedini kurcsluš, znači , da mi nije ni jedna lampica na žmigavcu crkla, a to da slučajno neće da upali iz prvog , bez obzira, hladan, vruć,vožnaj po kiši i po 200 km(kada sam išao za hrvatsku i sloveniju) nevožen po tri meseca(zimska pauza) Da je negde neki semering popustio, znači ni jednu jedunu "grešku" nisam imao, ja znam koliko si ga ti platio, i nemoj da ga daješ ispod 5000...jer vredi svaku paru...kako su u engleskim časopisima, a bogami i nemačkim pisali za njega "Najviše motora(pravog) za najmanje para dobijate ako kupite Suzuki Bandit 650S"...to ti je neki moj savet, očigledno je da si odustao od vožnje motorcikla(ja mislim da si me ti i kontaktirao, kada sam kupio motor da me pitaš za adresu i sl markosa, i znam da su te nešto zezali oko toga što nisu hteli da ti ga isporuče na kućnu adresu ili tako nešto) Uglavnom nemoj ispod 5000 da ga daš, ako ti ne gori pod nogama, To je Novi Motor, jedino što je napustio salon, i za toliko si mu spustio cenu(Inače novi Bandit košta od 6800-7300, u zavisnosti od opreme i ABS-a) GSXF-oklopljeni bandit sa ABS je 7800€. Puno pozdrava i sretno sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano April 30, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan TOUCUTTER71 Hvala na lepim željama, jesmo se čuli više puta pre nego što sam uzeo motor i da, ti si tvoj uzeo par meseci pre mene. Što se tiče vožnje nisam odustao nego mi je sad takav posao da dolazim kući jednom u dve nedelje pošto radim na u hotelu i jednostavno nemam vremena za bilo kakvu vožnju i motor samo skuplja prašinu u garaži, što se vidi i po kilometraži, a neko bi se krasno navozio s njim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Iggy, moram da te pitam, ako nije tajna...da li te kontaktiraju ljudi za motor?....moj ti predlog da ga daš i na hrvatske oglase, jer ovi iz slavonije, često imaju neke šeme na carinama, i mogu da se dogovore, da im ne carine kataloški, nego "odokativno" ali čak i kataloški zbog godišta proizvodnje i sl.....i kada sve plati ima novog Bandita za pare, koje samo može da sanja u hrvatskoj da ga kupi...najozbiljnije ti govorim...u Hrvatskoj su za još 20 posto skuplji nego kod nas, tako da tamo Mali bandtit S-ABS-om predje i 8000€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan TOUCUTTER71, Hvala na predlogu, moram da priznam da mi ta varijanta uopšte nije pala na pamet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Telefon za sve informacije 064/843 17 77 Igor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 4.990e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Avgust 9, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka za kilometrazu, trenutno je na satu 3.750km, vozilo se zadnjih dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...