bugiman 725 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan prodajem kaubojke br 43 ali moze i 44 da obuje......kupio ih moj brat obuo jednom i posle toga stojale na potkrovlju....nemaju ogrebotinu.... vidi se i na slici....cena stvarno ne znam ne bih da lupam.....ako neko voli da nosi ovu vrstu obuce i zna cenu neka napise da bude neki orjentir...ponude mogu ovde ili na pp....pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Mart 17, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ovo su motorke, a na kaubojke ali aj' sad... Da li mozda znas koje su marke? Od kog materijala je djon? da li su sivene? lepljene? Tako ces lakse da odredis cenu. Ja sam skoro kupio motorke u Manuel-u, skroz duboke. Rucni rad, kozni djon pricvrscen drvenim klinovima itd... 18.000rsd 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan marka Sacramento, djon ne znam meni izgleda kao neka guma gornji deo mislim da je zalepljen za djon....salbo se razumem u ovom segmentu pa ako nesto odvalim ne zamerajte hvala sergio.... a kako sad da prepravim naslov?.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Mart 18, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da sergio greši ovo su plitke kaubojke oblik talični tom, pošto postoji 7 tipova kaubojki, iskreno ja preferiram, ptičiji kljun ili kod nas poznatije kao špic, za duboke bi cena ako su nove mogla da bude i do 100 evra, a za plitke samo manja tako da nebuloza od 18,000. rsd, ne znam šta znači, kreću se od 75eura za plitke pa do 250 eura za neke modele. mogu da slikam moje i da ti pokažem koje su nove u radnji plaćene 100 eura, sa kožnim đonom i dve vrste kože od kojih je jedna zmijska. Ne želim da reklamiram ali pogledaj u biker house koliko su iste takve pa će ti biti jasno sve oko cene. Pozzz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1290 Napisano Mart 18, 2012 Drug član, 1041 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan ''Dzonsonke''kako ih neki zovu, imas u POLO-u trenutno takve plitke ili ''kratke'' a i duboke za 60 jura http://www.polo-motorrad.de/en/city-chopper-stiefel-kurz.html http://www.polo-motorrad.de/en/city-chopper-stiefel-hoch.html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Mart 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ok....hvala vam....al nije onda mnogo da stavim cenu 30e? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1290 Napisano Mart 18, 2012 Drug član, 1041 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ajd nabaci jos koju sliku ako ti nije problem pa mozda napravimo biznis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Mart 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo...ne znam sto kad slikam nekako su sivkaste inace su crne i samo sam ih obbrisao krpom od prasine nisam ih lickao i mazao da ne bude da sam nesto prekrivao....slikao sam ti i djon da vidis da nisu nosene.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Mart 18, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da sergio greši ovo su plitke kaubojke oblik talični tom, pošto postoji 7 tipova kaubojki, iskreno ja preferiram, ptičiji kljun ili kod nas poznatije kao špic, za duboke bi cena ako su nove mogla da bude i do 100 evra, a za plitke samo manja tako da nebuloza od 18,000. rsd, ne znam šta znači, kreću se od 75eura za plitke pa do 250 eura za neke modele. mogu da slikam moje i da ti pokažem koje su nove u radnji plaćene 100 eura, sa kožnim đonom i dve vrste kože od kojih je jedna zmijska. Ne želim da reklamiram ali pogledaj u biker house koliko su iste takve pa će ti biti jasno sve oko cene. Pozzz Ja sam rekao koliko sam platio DUBOKE motorke, koje su rucni rad, imaju kozni djon koji je pricvrscen drvenim (hrastovim) klinovima, a uz sve to dobio i garanciju od 2 godine, koja moze da vazi i vise ukoliko su cizme ocuvane, tj. ne igras u njima fudbal, ne ides na free climbing itd Elem, necemo da off-ujemo decku oglas. A ti molim te slikaj te tvoje od zmijske koze od 100e, pa mi posalji na PP, tj. PM, zivo me interesuje kako izgledaju @bugiman: Izvini za off 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1290 Napisano Mart 18, 2012 Drug član, 1041 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Mart 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da sergio greši ovo su plitke kaubojke oblik talični tom, pošto postoji 7 tipova kaubojki, iskreno ja preferiram, ptičiji kljun ili kod nas poznatije kao špic, za duboke bi cena ako su nove mogla da bude i do 100 evra, a za plitke samo manja tako da nebuloza od 18,000. rsd, ne znam šta znači, kreću se od 75eura za plitke pa do 250 eura za neke modele. mogu da slikam moje i da ti pokažem koje su nove u radnji plaćene 100 eura, sa kožnim đonom i dve vrste kože od kojih je jedna zmijska. Ne želim da reklamiram ali pogledaj u biker house koliko su iste takve pa će ti biti jasno sve oko cene. Pozzz Ja sam rekao koliko sam platio DUBOKE motorke, koje su rucni rad, imaju kozni djon koji je pricvrscen drvenim (hrastovim) klinovima, a uz sve to dobio i garanciju od 2 godine, koja moze da vazi i vise ukoliko su cizme ocuvane, tj. ne igras u njima fudbal, ne ides na free climbing itd Elem, necemo da off-ujemo decku oglas. A ti molim te slikaj te tvoje od zmijske koze od 100e, pa mi posalji na PP, tj. PM, zivo me interesuje kako izgledaju @bugiman: Izvini za off ma nista bre druze...meni ne smetate.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Mart 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan prodato.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...