tindirbp 289 Napisano Mart 17, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan novu ili polovnu...treba mi za moj motor da ugradim tng... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 18, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ovakvu npr,naravno bez grejalice...i naravno jos ako ima ko rasplinjaca nekih polovnih,ventila,cevi bakarnih itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4197 Napisano Mart 18, 2012 motoras, 2438 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na Najlonu nedeljom u NS koliko hoces i kakvu hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 18, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slici ti je boca od 3 il 5 kila , ne od 10 ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Mart 18, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..pa i rece covek tako-10l,ne kg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4197 Napisano Mart 18, 2012 motoras, 2438 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan 10 kg je velika boca sto moze da primi oko 20 litara plina. Mala boca sa ruckom je "petica",i u nju staje oko 10 l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 18, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 10 kg je velika boca sto moze da primi oko 20 litara plina. Mala boca sa ruckom je "petica",i u nju staje oko 10 l. DABOME,znacci 10 LITARA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 18, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slici ti je boca od 3 il 5 kila , ne od 10 ! LITARA PAJTO LITARA 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4197 Napisano Mart 19, 2012 motoras, 2438 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slici ti je boca od 3 il 5 kila , ne od 10 ! LITARA PAJTO LITARA 10 Na slici je "dvojka' ili "trojka',a to je oko 4-6,5 litara. Najmanja boca sa ruckom ti treba. To je od 10 litara.Ta boca moze da stane u Maxiu ili Shad 42 bez secenja rucke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 19, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slici ti je boca od 3 il 5 kila , ne od 10 ! LITARA PAJTO LITARA 10 Na slici je "dvojka' ili "trojka',a to je oko 4-6,5 litara. Najmanja boca sa ruckom ti treba. To je od 10 litara.Ta boca moze da stane u Maxiu ili Shad 42 bez secenja rucke. da da,moram na najlonu videti sta ima,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 19, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam ja bocu od od 5 kila ( 10 L ) samo sto nisam "Pajta " : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 22, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam ja bocu od od 5 kila ( 10 L ) samo sto nisam "Pajta " : e ako nisi Pajta onda prodaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Mart 22, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.limundo.com/kupovina/Za-kucu/Dvoriste-i-basta/Oprema-i-Alati/Reso-i-boca/4833027 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 23, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vidi , stvar stoji ovako : Ovo je donaca boca od 5 kg ( 10 lit. ). Ovakve iste postoje i od dva i tri kg. Sa ovakvim bocama od 5 kg postoji problem, a to je sto ih u Naftagasu vise nepune - neznam zbog cega ( one od 2 i 3 kg - pune i dalje ). Ja ovu bocu upotrebljavam u domacinstvu, a punim je u privatnim punionicama, mada tamo obicno izvode svasta ( ono, kao zabranjeno im da pune te boce, al eto , meni ce da ucine ) u cilju da treba da ih castim za to sto mi pune tu bocu. Tako da ako mislis da nosis samu bocu na punjenje - onda ovo nije boca za tebe. Ako mislis da je ugradis u kofer, a da napravis ventil za punjenje negde napolju ( kao na kolima ) - onda ti ova boca odgovara. Sto se mene tice, meni boca treba, pa mi odgovaraju dve stvari : 1. Da ti prodam bocu, a posle da sebi kupim onu noviji tip sa ruckama ( kosta oko 3100 din ), cena moje boce bi bila 3000 din . 2. Da se menjamo, ja tebi dam ovu, ti meni das onu sa ruckama ( nije mi bitno dal je nova il stara, bitno da nije naduvana - jer se te boce menjaju ). Sta dobijamo nas dvojica sa tom zamenom ? Ja dobijam bocu koju odnesem u naftagas kad se isprazni i zamenim za punu ( nemoram da se zezam sa ovim privatnicima ) Ti dobijas bocu koja je relativno nova ( mozda je tri - cetiri puta punjena ), nemoras da se zezas sa secenjem rucki i podnozja ( koje je na novom tipu boce vece i glomaznije ) - pa ti ostaje vise mesta u koferu za druge stvari. Eto, to bi ti bilo to . Mislim da sam ti posteno rekao sve, pa ti vidi dal ti se to uklapa u tvoju racunicu. Jos da dodam, boca je trenutno prazna . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 23, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi , stvar stoji ovako : Ovo je donaca boca od 5 kg ( 10 lit. ). Ovakve iste postoje i od dva i tri kg. Sa ovakvim bocama od 5 kg postoji problem, a to je sto ih u Naftagasu vise nepune - neznam zbog cega ( one od 2 i 3 kg - pune i dalje ). Ja ovu bocu upotrebljavam u domacinstvu, a punim je u privatnim punionicama, mada tamo obicno izvode svasta ( ono, kao zabranjeno im da pune te boce, al eto , meni ce da ucine ) u cilju da treba da ih castim za to sto mi pune tu bocu. Tako da ako mislis da nosis samu bocu na punjenje - onda ovo nije boca za tebe. Ako mislis da je ugradis u kofer, a da napravis ventil za punjenje negde napolju ( kao na kolima ) - onda ti ova boca odgovara. Sto se mene tice, meni boca treba, pa mi odgovaraju dve stvari : 1. Da ti prodam bocu, a posle da sebi kupim onu noviji tip sa ruckama ( kosta oko 3100 din ), cena moje boce bi bila 3000 din . 2. Da se menjamo, ja tebi dam ovu, ti meni das onu sa ruckama ( nije mi bitno dal je nova il stara, bitno da nije naduvana - jer se te boce menjaju ). Sta dobijamo nas dvojica sa tom zamenom ? Ja dobijam bocu koju odnesem u naftagas kad se isprazni i zamenim za punu ( nemoram da se zezam sa ovim privatnicima ) Ti dobijas bocu koja je relativno nova ( mozda je tri - cetiri puta punjena ), nemoras da se zezas sa secenjem rucki i podnozja ( koje je na novom tipu boce vece i glomaznije ) - pa ti ostaje vise mesta u koferu za druge stvari. Eto, to bi ti bilo to . Mislim da sam ti posteno rekao sve, pa ti vidi dal ti se to uklapa u tvoju racunicu. Jos da dodam, boca je trenutno prazna . da druze,sve je to super i tvoja ponuda,ALI nemam ja bocu nikakvu to sam ja sa neta skinuo sliku,znaci ako hoces mozes mi prodati tu tvoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 23, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan da druze,sve je to super i tvoja ponuda,ALI nemam ja bocu nikakvu to sam ja sa neta skinuo sliku,znaci ako hoces mozes mi prodati tu tvoju OK. Nije problem, cenu sam ti napisao gore, a ovo za zamenu sam ti napisao kao mogucnost da prodjes bolje. Mozes ti da vidis, mozda neko kod tebe ima da ti proda onu bocu sa ruckama za manje novce od moje cene, a mi se posle zamenimo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 23, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nije problem,jasno mi je sve,cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 23, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ee,aj molim te ako nije problem polegni je i izmeri koliko je visoka,da vidim moze li stati u moj kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 24, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad je polegnuta, visoka je 27 cm ( to joj je precnik ), a dugacka 34 cm ( to joj je visina kad normalno stoji). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 24, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno,mislim da ce odgovarati,cujemo se hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...