SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari! Jeste definitivno odustali da znam ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 13, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jesam, a vi palite. Šalu na stranu, prognoza se ne popravlja i stvarno ne očekujem da se ikom od vas vozi celodnevna vožnja po kiši i vetru. PS. Dozvolio sam gostima koji su se najavili i do prekojuče bili na "Standby-u" da konačno dođu. Tako da, sad sam i zauzet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je dobro što ste odložili vožnju, prilično je vetrovito a polako se navlače oblaci tako da je gotovo sigurno da će biti kiše. Vidimo se nekog od narednih vikenda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...