Jump to content

Moto Zajednica

Pena za protektore

Recommended Posts

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150

Zna li neko gde naci penu od koje mogu da se naprave protektori za kolena za ugradnju u pantalone, ili eventualno od cega ih je moguce uraditi alternativno???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 212 postova

Zna li neko gde naci penu od koje mogu da se naprave protektori za kolena za ugradnju u pantalone, ili eventualno od cega ih je moguce uraditi alternativno???

Protektore (uloske) mozes da kupis, ne moras da ih pravis !?!?

Pena za "pravljenje protektora" ne postoji.

Potrazi kod nas u nekoj firmi za moto-opremu ili ih poruci u Louis-u, nije skupo.

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150

Ja sam bas na tu penu naisao u luisovom katalogu.Inace mislim da standardni ulosci ne bi odgovarali za ove dzepove.

http://www.louis.de/_30672909ce9774d581c7563cb0c887d8f2/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=120&wgr=899&list_total=14&anzeige=0&page=1&artnr_gr=20019003

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Bio je u Kralja Petra u BG neki kao presovani sundjer, dosta tvrd materijal a opet moze da se savije i oblikuje prema zglobu, mozda bi to moglo da ti posluzi 1zdravo.gif

• Svrati ponekad, 212 postova

Ja sam bas na tu penu naisao u luisovom katalogu.Inace mislim da standardni ulosci ne bi odgovarali za ove dzepove.

http://www.louis.de/_30672909ce9774d581c7563cb0c887d8f2/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=120&wgr=899&list_total=14&anzeige=0&page=1&artnr_gr=20019003

Pemac, pena za protektore ne postoji.

Nisi sve procitao (razumeo) sta pise ispod "protektora" koji si nasao u Louis-u:

"*Wichtiger Hinweis: Die Universalmatten sind als zusätzliche Polster gedacht.

Sie ersetzen aber keine zertifizierten Protektoren."

Prevod: "Vazno upozorenje: Univerzalni ulosci su zamisljeni kao dodatni ulozak.

Oni ne zamenjuju prave protektore sa certifikatom."

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5)

Najbolje uzeti prave protektore sa sertifikatom, mada ne bi bilo lose videti gde moze da se nadje taj poliuretan i u kom obliku. Cisto igranja radi...:stabre:

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Pitaj ljudove koji treniraju američki fudbal da ti daju par protektora za butine. Ali konkretno taj par jer svojim oblikom ostavljaju prostor za korekcije.

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Mislim da sam video table pene od metar x nesto cm, tj od tvrdog sundjera pre par godina u luisu. Imam nesto slicno u jednoj enduro jakni. Preko njih u isti dzep sam stavio dodatni protektor jako lepo oblikovan (i za laktove i za ramena) od neke guma plastike takodje iz louisa i mislim da bi nedaj boze posluzilo svrsi.

Isto kao i kaciga, protektor ima donji deo do tela koji amortizuje i deo koji stiti od mehanike. Najjeftinije ti je da odes i kupis na kalencu polovne protektore za rolere neke jace firme mada mislim da je original najbolje resenje jer se svaki dinar koji si platio potrosi sekundom klizanja po asfaltu u smislu izdrzljivosti materijala :) ali to vec sve znamo...;):Mina:

Npr hokej :)) sa sve gatjama.

Tekst koji želiš

• ., 437 postova

Na pantalonama imam na kukovima džepove za protektore, ali u njima nije bilo protektora nego neki sunđerčići. Uzeo sam dve stare podloge za kompjuterskog miša, isekao po meri i stavio sa svake strane po jednu.

Bolje da ima nešto, nego da nema ničeg. A rekao bih da je materijal vrlo sličan ili isti kao taj o kojem se diskutuje.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 781 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

U neku staru moto jaknu sam, kao leđni šrtitnik, stavio dječiju igračku. Radi se o nekoj pjenastoj tabli debljine

1.5 cm iz koje djeca mogu da vade izrezana slova ili brojeve. Sama ta pjenasta tabla nije nešto, ali u onom leđnom

džepu od jakne bi pristojno zaštitila od udara pri padu.

Ovo je ideja za neko privremeno rješenje..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja