fearless 6 Napisano Mart 14, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Potrebni su mi cajgeri za Hondu CB600F Hornet 2002 godiste. U koliko neko ima ove cajgere i nekim slucajem mu ne trebaju i zeli da ih proda, neka mi napise kontakt telefon i cenu u Privatnoj poruci pa cu ga kontaktirati. Prilazem i sliku cajgera ovog modela. http://maltabikes.co...335-500x400.jpg hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 14, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Potrebni su mi cajgeri za Hondu CB600F Hornet 2002 godiste. U koliko neko ima ove cajgere i nekim slucajem mu ne trebaju i zeli da ih proda, neka mi napise kontakt telefon i cenu u Privatnoj poruci pa cu ga kontaktirati. Prilazem i sliku cajgera ovog modela. http://maltabikes.co...335-500x400.jpg hvala unapred Imam nesto slicno..Povoljno...Ispravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nadjes sat od modela koji se pravio od 2005-e , mnogo je lepsi i moderniji a sigurno moze da se montira, video sam na dva starija Horneta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan A evo i oglasa za 2002 pa proveri... PRODAJEM HONDA HORNET 600 , 2002GOD. U DELOVIMA. DELOVE SALJEM BRZOM POSTOM. Telefoni - 063 636 156 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fearless 6 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB600F Prijavi odgovor kao problematičan A evo i oglasa za 2002 pa proveri... PRODAJEM HONDA HORNET 600 , 2002GOD. U DELOVIMA. DELOVE SALJEM BRZOM POSTOM. Telefoni - 063 636 156 Hvala!! zovem odmah! ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fearless 6 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Potrebni su mi cajgeri za Hondu CB600F Hornet 2002 godiste. U koliko neko ima ove cajgere i nekim slucajem mu ne trebaju i zeli da ih proda, neka mi napise kontakt telefon i cenu u Privatnoj poruci pa cu ga kontaktirati. Prilazem i sliku cajgera ovog modela. http://maltabikes.co...335-500x400.jpg hvala unapred Imam nesto slicno..Povoljno...Ispravno... HVALA na odgovoru! Medjutim, hteo bih da je vratim u originalno stanje a ovo je dosta stariji cajger i obrtaji i brzina su manje bazdareni nego na originalu. Hvala u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fearless 6 Napisano Maj 6, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB600F Prijavi odgovor kao problematičan ...I tako nakon dve sezone voznje horneta bez cajgera napokon! sam postao vlasnik POLOVNIH originalnih cajgera jeeej ... Medutim kada sam ih postavio na bajk dolazim do sledecih otkrica... sat za pokazivanje brzine - skazaljka skakuce, a posle 4000 obrtaja krece da se mrda i skala za obrtaje ... e sad moje pitanje je: sta to moze da bude? da li da podmazujem sajlu jer je bila izlozena vremesnim uticajima ove dve god... i da li bi to resilo problem ili da trazim servis ko bi mogao da ih servisira. ako neko zna servis i ko bi mogao da mi pomogne bilo bi lepo da seruje telefon, sajt bilo kakav kontakt. hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Maj 6, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce Zika sajla da ti to resi.Stevcevic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...