acim 765 Napisano Mart 13, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 13, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A može i sa skijom i gusenicom A mi tvrdimo da je motor sezonsko vozilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 13, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Aćime, ovo je već bilo, kao i onaj Mad Max BMW zbog kog si otvorio temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shadeless 17 Napisano Mart 13, 2012 ♠♥♦♣, 40 postova Lokacija: Beograd-Kragujevac Motocikl: U delovima Prijavi odgovor kao problematičan Valjda vidis da nabija postove do 10.000, otvorice poseban podforum i za takve clanove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uf kao da je neko hteo da mi lupi samar.... vozni park preslikan iz mojih snova , samo ove Yame bi zamenio sa .o...ma i nikako po snegu ) Ali ekseri su objasnili 258 , nemogu da shvatim kako izgleda kocenje sa na snegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...