Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo u subotu i pravimo lom Nego ... ko rece krofne ??? Moze,moze Samo vi dođite loma će biti,a za krofne vidite sa Južnim.On je već rezervisao devojku sa krofnama! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Bicu Sale obojici kum samo da se vec jednom ozene. Umesto poklona usvojicu ih pa im ponekad dam koji dinar za sladoled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti njih ubedi da se ožene,tebe moramo svi slušati,bez pogovora. Ja ću im naći žene a za sladoled ćemo najlakše,radio sam 6 godina u Frikomu,imam tamo dosta drugara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Naravno MC Srem..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Braćo Sremci,pa vi ste godinama ti koji i otvarate naš skup!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to kao ima neki moto skup a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa da onaj koji ćeš baš ti da posetiš,jedini u Srbiji ovog vikenda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki-shabac 4 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Honda CBR Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo tema gore!!!! Po prognozama vreme ce biti idealno!!! Ajmo!!!!!!!!!!!!!!! Nemoj da se brines...ima da bude lepo vreme! MORA!!! Ih, pa jednom godisnje je Sabacki moto skup! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Vreme nam ide na ruku,grupe su naše najbolje,pivo će biti hladno,bina nikad viđena na moto skupovima,dovoljno hlada za šatore,restoran u kampu za izbirljive,tribine za one koji koncert vole da slušaju sedeći... Vaše je samo da se družite i budete raspoloženi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Bice dobra voznja,dolazim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Mic ja često idem samo u drugom smeru.Vožnja je nezaboravna.Malo ubije auto-put ali tu voziš brže pa kilometri lete.Policija i presreteči te neće dirati do 140 km/h,provereno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da neke mrzi da čitaju celu temu pa da i njih informišemo što se tiče smeštaja: Smeštaj u Šapcu tokom moto-skupa možete rezervisati u sledećim objektima: -Mićo Bradina(8km od skupa na putu ka Loznici).Cena je 1.000 din po osobi sa doručkom.Vlasnik je i sam motorista i zato je ta cena.Poseduje čuvani parking,kuhinja radi 24h dnevno i znam da nema striktno vreme do kada morate izaći iz sobe pa možete u nedelju opušteno spavati posle provoda na skupu.Telefon za informacije i rezervacije:+381-15-72-79-007 i internet adresa gde možete videti sobe:www.micobradina.com -Hotel Dvor(4km od skupa u samom gradu).Cena je 1.500din po osobi sa doručkom.Poseduje parking i ko želi luksuz tu može iznajmiti apatmane i lux-apartmane.Ovom prilikom se zahvaljujem gospođici Andriani na značajnom popustu koji nam je obezbedila.Telefoni:+381-15-347-390;+381-63-36-99-38. -Pansion Zeleni venac(2km od skupa u strogom centru grada).Cena je 1.000 din po osobi za sobe bez klime i TV-a a 1.500 po osobi za sobe koje poseduju navedene "gadžete".U njihovom dvorištu ima mesta samo za 5-6 motora ali uz sam pansion je i parking koji se naknadno plaća(30 din/1 sat) radi 24h dnevno ima čuvare ali na ulazu piše da ne odgovaraju za sigurnost vozila.Telefon:+381-15-354-640. -Pansion Mikromotor(uz sam moto skup).Cena je 1.500din za jednokrevetne(ima ih 9),2.600 za dvokrevetne(ima ih 6) i 3.500 za trokrevetne(ima dve).Telefoni:+381-15-340-250;+381-63-77-56-958. -Vila Galeb(1,5km od skupa u samom gradu).Ovo je luksuzna vila sa isto takvim cenama ali i to je opcija pa odlučite.Cena je 5.025din za jednokrevetnu(ima ih 5),6.370 za dvokrevetne koje imaju i jedan pomoćni krevet(ima ih 6).U cenu je uračunat doručak i na ove cene ćete dobiti 20% popusta.Telefoni:+381-15-346-700;+381-64-92-8888-4. -Pansion Cakin(4km od skupa u samom gradu).Pansion je klasično mesto za bajkere,uredno čisto,ima parking u dvorištu koji doduše nije posebno obezbeđen.Smeštaj po osobi je 1.000din i možete doći u bilo koje doba dana i noći.Adresa:Vojvode Mišića 50.Telefoni: +38115/347-450;+38160 /4-7777-44. Kod svih se pozovite na Čiviju,jer ove cene su prilagodjene za bajkere.Vi im unapred naznačite da znate cene,pa ako bude nekih neslaganja vi me pozovite da reagujemo.Moj telefon:064/11-88-103. Nadam se da ćete naći nešto što vam odgovara.Pozdrav i vidimo se. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus 1954 1 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme su pocele.......ocekujemo vas u velikom broju!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Ruse,tako se prezentuje svoj klub.Aktivirala se i ekipa veterana "Čivije"! Dane Deda ovo je bajker tvog vremena(malo je mlađi al ne mari). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 23, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Bina je stigla i trenutno se namešta.U Šapcu danas ceo dan pada nešto kao izmaglica,ali je tlo u kampu potpuno suvo.Objašnjavali su mi sad ljudi sa hipodroma kako su uradili drenažu zemljišta(posebna vrsta zemlje,pesak,slojevi...da vas ne smaram bitno je da je suvo za šatore). Kišu niko ne psuje jer se nadamo da će sutra prestati. Obaveštavaćemo vas i dalje o dešavanjima u kampu.Pozdrav. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan kad se rus javio ajde i ja da se javim kao bgivsi clan civije ocekujemo vas u preeeevelikom broju skup ce gbiti ekstra zagarantovano lokacija je strava samo da vreme posluzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 23, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jebu ovi sa prognozom samo tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Saleru brate, dolazimooo(TNT Trebinje)... Prognoza je kisa. Ali nema veze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to skup ako ne padne bar malo kise. Sabac obicno ne obidje ali bude odlican provod. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 23, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan To momci!!!!Mi zavrsavamo pripreme.Samo da znate na ulazu cete dobiti kesice u kojima se nalaze pokloncici i bon za rucak.Cuvajte bonove trebace za rucak.Pozdrav i vidimo se! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bina je postavljena... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 24, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan To momci!!!!Mi zavrsavamo pripreme.Samo da znate na ulazu cete dobiti kesice u kojima se nalaze pokloncici i bon za rucak.Cuvajte bonove trebace za rucak.Pozdrav i vidimo se! Super za pokloncic. Mali znak paznje uvek puno znaci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Mi dolazimo danas pa vi vidite... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Skup u Sapcu nije pravi ako ne padne kisa. Poslednje 2 godine,na staroj lokaciji,smo se valjali u blatu kao svinje To je bio extra provod !!!! Sve ima svoje prednosti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 24, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Mi dolazimo danas pa vi vidite... A mi već spremni,pa vi dođite da vidite! p.s.Ti znaš moto "RED,RAD i DISCIPLINA!" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...