MARKO B. 0 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem auspuh za Hondu Vfr 1991 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 12, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ja imam jedan.. moram da pogledam u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja alu minijumski protocan ( otvoren izduv ) sa celom cevkom tako da ne moras nista da budzis . Samo skines od one selne kod nogara i zasrafis ovaj . Malo je vislji od originalnog i izgleda lepse . Jedini problem je taj da je jedan kreten sutnuo motor pa je isti pao na bok . Tako da se docekao na ivicu stepenika i poznaje se linija na auspuhu . To jest nastalo je udubljenje . Ako si zainteresovan da malo majstorises moglo bi da se oblozi tankim limom ili necime da se pokrije . Mislim da cena nece da bude neka preterana . Samo znam da se ekstra cuje . Nije glasam nego samo otvara VFR-of najlepsi zvuk . Ako te interesuje slikacu a mogu i da postavim sliku celog motora kako je izgledao sa auspuhom . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO B. 0 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde postavi slike da vidim kakav je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam od modela 94g ali nije cela cev Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO B. 0 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba samo lonac postavi sliku da vidim kakav je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Mart 14, 2012 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan u dobrom je stanju nije ogreban 35e nemam sjiku mogu mms pusti mi broj na 063 642 438 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...