ktm600 222 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,zna li neko koji filteri ulja idu na ktm 600 lc4 1993 g.p. ,tj. koje su njihove oznake,i koje ulje da naspem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Mart 12, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Rođače, treba ti filter u hilofitru označen kao HF155 ima li mikrofilter? (onaj uz cilindar) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan da imam ,onaj vani sto bude u kucistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Mart 14, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan HF156 i HF155 je u HiFlo katagu. KN156 i KN155 je u K&N katalogu. OC224 i OX115 je u knecht/mahle katalogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Taj mikro filrer sam uzimao u NS-u, predstavnistvu KTM-a. Bio je negde oko 20-25 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Mart 14, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan mikrofilter mjenjaj obavezno (KTM dio Nr. 58038044000) u tebe je motor zaribao radilicu zar ne? ako si ga napakovao jesi utvrdio razlog zaribavanja (provjeri pumpu obavezno)i ono crijevo što vodi od mikrofiltera do lijevog dekla . Ovaj mi mikrofilter nikako nije jasan jer je kao toalet papir... Uvijek me je strah sa će se komadić otkinuti i začepiti ono tanko crijevo i onda papa 300-400 €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam na nekom interenet katalogu hf 155 filter,ali onaj drugi ne pase-mikrofilter,,jer kod mene je u kucistu kod cilindra,a ne navrcese se na dno ram kao kod novijih tipa,pa me interesuje oznaka toga vani,jer definitivno nije 156 HF, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Mart 15, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan imaš na PIK-u tipa što to donese iz Slovenije i pošalje brzom poštom,oba filtera oko 70 kermi. hoćeš ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan pa na ovom katalogu hf 155 kosta desetak maraka,pa koliko onda dodje mikrofilter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 24, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan napisao sam ti koliko kosta i gde da ga kupis. ne razumem te uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Naruceno i kupljeno kod Viktora Langa. Kako filter, tako i mikrofilter ulja, kao i samo ulje. Po Viktorovoj preporuci. Moj savet - izbegavajte ovo ulje u sirokom luku, izuzetno se lose pokazalo za menjac, mada, sa druge strane samoj masini odgovara u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...