Kaya 730 Napisano Mart 10, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze naslov, voljan sam potrositi para za zastitu na radu. Kaciga sa pratecim naocarima (lepo bi bilo da je creno bela kombinacija), gladijator i stitnike za kolena(kratki, cizma stiti potkolenice) i pantalone i dres...Osim ponude valjali bi mi i saveti ako neko ima...Fala vi svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 10, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa sve to u luisu imas, za realtivno male pare i povoljno kaciga cvidze video sam na nekom italijanskom sajtu da imaju dobre protektore za kolena za 50e, kao sto lenji ima. gladijatori - ako se ne varam ovde imas popust od 20-30% na ovu cenu plus povracaj pdv-a ako narucis preko nekog prijatelja. protektori za kolena dresove sam video povoljno u nekoj od radnji kod nas nesto povoljno kad pronadjem gde javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 11, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ponuditi nove pantalone i novi gornji deo (nesto izmedju dresa i jakne) . Plavo-crna je kombinacija a za visinu oko 175-180 cm. Imaju protektore , vadive (zbog pranja) i pantalone i jakna-duks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...