vlaxxdee 7 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Proteklog vikenda (tj.juce) u nedelju napravsmo izlet i putovanje do Dekija sa foruma poznatijeg kao dekibgd.!Nadam se da ima i neka fotka,pa ko ima neka okaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan !Nadam se da ima i neka fotka,pa ko ima neka okaci... Hvala svima na lepom druzzenju a pogotovu Dekibgd koji je angazzovao celu porodicu da bi bilo zaista prijatno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Dekiju svaka čast na organizaciji sve je bilo bez greške,znači kuvaricu ne menjamo. Čorba pasirana bez kostiju za ove što ne znaju da jedu ribu idealna da se ne zadave,bilo mi krivo što sam jeo u Novom Sadu pa nisam mogao da uključim kombajn da vide kako nestaje hrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za Dekija i njegovu porodicu koji su nas ugostili ko da smo rod najrođeniji. p.s. Hvala Stronseru i Gagiju što su mi sredili čantru za ulje p.s.s. Hvala i Urketu što je ručao u Novom Sadu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Medalja za hrabrost Dekiju kada se usudio da u jednom danu pozove Urketa,Dextera,Maria i onog malog Yocu... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Medalja za hrabrost Dekiju kada se usudio da u jednom danu pozove Urketa,Dextera,Maria i onog malog Yocu... ;) Ludos',ludos'... Otkud znash da sam biJo? Pa nema me na slikama?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Deki hvala na pozivu, nisam bio u mogucnosti da se pojavim. ubi me ova moja gradnja kuce, kud ne kupih neki stan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Kako znam da si bio...paaaa,...Urke ,Mario i Dex mogu biti ovako zabrinuti ,SAMO kada i tebe vide pored kazančeta A i Mina ne izgelda baš presrećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko je nosio majcu KISS FRENCH RIDE JAPANESE?? pitam zato shto ja imam istu... iako tako ne mislim ali podrzzavam drugara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 9, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Medalja za hrabrost Dekiju kada se usudio da u jednom danu pozove Urketa,Dextera,Maria i onog malog Yocu... ;) Ma kakva hrabros', pola te bande se samo ;D pozvalo kad je čulo da se o klopi radi... Šta ti je dete sa sela, mi o klopi, a on o kombajnu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 9, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Deki,hvala na svemu i bilo je odlicno,vise neznam sta da dodam,sve je receno a i vidi se po nasim licima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja metim malo slika.. Ovde se Yoman prepao kad je cuo moje izduve a u isto vreme zakljucio da se on izradio Ovde se jasno vidi da su Mario i Urke pojeli najvise paprikasa i da jos moze da stane Pravi domacin upalio grejanje da se gosti ne pokoce od zime Udosmo kod Dekija u kucu kad napolju postade zima nema sta spolja izgleda mala al unutra A sto Deki ima kucnu pomocnicu svaka vi cas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Octobar 9, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Velika zahvala Dekiju na super organiziranom mini skupu. Vidi se da smo Balkanci - čim netko zove na hranu i piće evo svih ;D ;D ;D ;D Točno je napisao Urke - sva sreća što smo jeli kod Lale ( i to muški - roštilj za doručak ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Deki svaka cast druzenje je bilo super, klopa jos bolja ;D trebali bi cesce da se ovako organizujemo . Pozdrav svima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Octobar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo se lepo suzdrzali da bi ostalo corbe za drustvo koje je ostalo u kvaru na putu ka nama tj Dekiju ali sreca nasa da su se prezderali i kad ih ispratismo pala je jos jedna tura tj DOKRAJCILI smo pelepi kotlic ! ;D SVE POHVALE ZA ORGANIZACIJU sto rece urke NEMENJAMO KUVARICU !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan hvala deki, bilo je sjajno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Dekiju svaka cast na kuvarskim sposobnostima i ja se slazem da kuvaricu ne menjamo!!!! Imam i ja par snimaka ali cu ih nakaciti za par dana !! Pozdrav svima koji su bili od Luke i Gage!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacine, izvini corbicu nisam mogao da probam - kao sto rece oldbiker zbog Lalinog rostilja.... sta cu kada nisam kapacitet ko neki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Octobar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ko je nosio majcu KISS FRENCH RIDE JAPANESE?? pitam zato shto ja imam istu... iako tako ne mislim ali podrzzavam drugara... ja sam nosio majcu ! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...