Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Maxster - zvanicno Yamaha ime ?

Recommended Posts

• U prolazu, 92 postova

Da li neko zna koje je Yamaha deklarisanje skutera koji se zove Maxster ?

ni na jednoj listi nisam video da pise da Yamaha proizvodi Maxster, dok za delove, servis, review imas hiljadu sajtova.

mislio sam da je X-MAX, ali je to drugaciji skuter skroz.

jel moguce da je to neka MBK varijanta (francuzi pod jamahom) ili nesto drugo .. ?

m7.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 92 postova

jeste! znaci, on mu dodje isto kao i Majesty (Skyliner) 125/150 - pravio ih je MBK, ali su imali i Yamaha ime. samo sto Thunder nema na Bikez.com :D hahah show.

gledam sad, on ne deluje veci od Runner-a, jel on uopste Maxi, ili je neka upgrade verzija nekog jamahinog 50ccm .. ?

• ♠♥♦♣, 40 postova
  • Motocikl: U delovima

Kako se uopste definise maxi scooter? :zbunjen: Po kubikazi jeste, a po izgledu ne - to bih rekao za Majesty (Skyliner) i slicne modele... ime zanemari, posto su ocigledno zaposlili pogresnu osobu za to.

• Svrati ponekad, 400 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition

Schadeless,

tačno - Yamaha Maxster je MBK Thunder.:takoje:

Imam ja MBK Thunder 125cm, koji je 100% identičan Yamahi Maxster. Jedino su oznake i emblemi drugačiji, čak je i broj šasije Yamahin.

Mislim da je Yamaha te modele radila i prodavala od 1999 do 2003 godine a MBK do kraja 2004. Moj je jun 04.

Sad po gabaritima je manji od Mayesti-a ili Skylinera al je veći od Neos-a i Aerox-a. Sam skuter je više sportski scooter nego maxi scooter. Ima 13" točkove, fantastične Brembo kočnice - diski su mu napred i pozadi, a agregat mu je poznati 4T vodnohlađeni 125 ccm . Bila je i verzija sa 150 ccm a radili su mislim da pred sam kraj proizvodnje 2003 i seriju od 180 ccm.

U MBK se ugrađivalo samo 125 i 150 ccm...

Ako još nekog nešto interesira pitajte...

:zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja