JuicE 0 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima Vozim Keeway Outlook 150.Doslo vreme da se menja ulje.Zanima me koje je ulje preporucljivo za njega i kolko je potrebno litara?I naravno ako znate cenu.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Mart 7, 2012 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo jovonanovo a imaš u "Kineskoj imperiji" dosta toga pa pročitaj, srčuj... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/36254-keeway-outlook-iskustvo-izmenjen-naziv/page__st__40 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kratko ću ti samo reći, vozio sam Outlook 125, a imao i 150 pre par godina. U motoru staje 0,9 lit polusintetičkog ulja. Preporučujem ti Ipone scoot 4T 10w-40, ali nećeš pogrešiti ni sa Bardahl, Motul.... U menjaču 200 mil, ja sam koristio Ipone trans - scoot! Pozz! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...