Jump to content

Moto Zajednica

Nalepnice za yamahu

Recommended Posts

• Zainteresovan, 974 postova

Nemoj nista da radis sa ovlascenim dilerima, 99% su potpuni diletanti, neznalice a pritome i lopovi teski. Nadji nekoga da ti donese iz inostranstva. Em jeftinije em ce ti i stici, sto se ne moze reci za ove "ovlascene nesposobnjakovice" A inace u tom Plattneru rade izgleda posebni strucnjaci odabrani specijalnom selekcijom. Koja se zove ko veca budala njemu radno mesto!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Za te pare ima da nacrtam flomasterom...kada bude trebalo .

Dapače...ja na Bubnju našao nalepnice koje izgledaju originalno i to za jedno 30tak vrsta motora....a cene su ono 200/300 dindži.... kvalitet, ne garantujem, ali kome treba i ko prelazi lakom preko nalepnice, mislim da će da vrši posao

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS

Ja sam za mog fazera narucio u Platneru-Bgd jednu bocnu nalepnicu (samo ta mi je falila) i dobio sam je za desetak dana kako su i obecali a kostala me je oko 1000,00(oko 10e).Inace posedujem ploter i kater za izradu nalepnica ali na zalost fabrika stiti svoje tako da foliju u original boji ne mozes da kupis u slobodnoj prodaji.Isto vazi za sve motorcikle bez-obzira na marku proizvodjaca.Moj ti je savet(ako hoces original)samo kod ovlascenih dilera ili inostranstvo...sve ostalo ,bar meni,strasno bode oci,pogotovo ako je jedna strana motorcikla u originalu a druga radjena u domacoj radinosti!

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: R1 prodat... uskoro, vrlo uskoro nesto novo/polovno.....

koje godiste je motor, kod ovih ima i mogu da pogledam ovih dana ako te interesuje...

http://www.ebay.de/itm/AUFKLEBER-SET-YZF-R6-1999-2000-ALLE-FARBEN-/251126263016?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3a784aace8

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja