Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 23, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan to je taj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 23, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Al ste se vi zabavljali ... gde sam ja bio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Mi koji smo radili prošli vikend, mi bi da se vozimo ovaj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E bas bi mogli, taman da se pravim vazan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Moze,moze,moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi al samo da nije subota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan +1 Djuxy daj lokaciju,predlog,vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A i mi koji smo se vozili prosli vikend mogli bi opet AlexBGD kakve su to novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da? Kakve novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ili sam pospan citao ovde nesto po forumu pa sam lose skapirao ili prodajes Beverlija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan +1 Djuxy daj lokaciju,predlog,vreme Culle pored tebe živog ja da planiram vožnju... smislićeš ti već neku rutu ....mada kako je krenulo jutro....jutros me Beverly izdao, prvi put za tri godine....neka žica mi je u prekidu...čim okrenem volan on se ugasi, ali nadam se da ću rešiti do vikenda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 25, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za voznju..... za vikend je idealno vreme...smisljajte neki put....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje citaocima ove rubrike: Da li vam vise odgovara subota ili nedelja za mini maxi voznjicu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Moze ja sam za boznju, jedino da vidim kad radim za vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam Ko je tebe zvao ? Kako je krenulo ako ne budeš imao suvozačicu imaćeš suvozača, a mogu i da te usput zabavljam recitovanjem poema iz pretkososvskog ciklusa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Meni definitivno vise Nedelja da upoznam i ja Maxi druzinu,privatno se radi i nedeljom ali se moze napraviti izuzetak Mada kako vise odgovara vecini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 25, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam Ko je tebe zvao ? Kako je krenulo ako ne budeš imao suvozačicu imaćeš suvozača, a mogu i da te usput zabavljam recitovanjem poema iz pretkososvskog ciklusa. onda se sa mnom ne vozis, ja volim samo ciklus Kraljevica marka i Uskocke i dodolske pesme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti se ne boj, tebi sam spremio zadnje dve epizode -Male neveste- da prepričam... i to detaljno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha nasmeja me, ludaku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene zavisi sve od finansija, a mozda i od drustva,ako izmisle neki izlazak za vikend. sta da radim, studentski zivot je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasam za nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ne mogu na voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Gobline ne budi Partirejker, disk da ti dam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...