dzony_1100 427 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako prodajem mog golfa. 2007 godiste,presao 97.000km,kupljen kod nas u autokomercu (racun) ima servisnu knjizicu. Ja sam drugi vlasnik,sve radi odlicno. Na njemu su alu gti felne 17, imam i celicne 15ice sa odlicnim zimskim gumama. Ima digitalnu klimu,sve podizace,zeder,10 airbag-ova. Da naglasim da je prednji branik bio cuknut pa je farban(nikad nije bio havarisan ili jace udaran),ima neke sitne ogrebotine od parkinga,to necu da farbam jer je smesno a i posle bi bilo da je auto stvarno bio lupan najstrasnije . Dakle svaka vrsta provere je moguca. Cena je 8000e Moze zamena za motor do 34kw ili skuter od 250cc do 500cc Nemam neki specijalni razlog prodaje,necu ga prodavati posto poto. Ako sam nesto zaboravio da naglasim,slobodno pitajte ovde ili na PP. A evo i slika od danas: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan interesuje li te zamena za golfa 4tdi,troja vrata 2001god.uz doplatu auto je u savrsenom stanju,sve cetiri gume nove itd. golf je od mog prijatelja i spreman je da doplati za folfa 5-cu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo novijih slika. Moze zamena za motor do 34kw ili skuter od 250cc do 500cc Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Update... Uradjen veliki servis na 100.000km Promenjeno je SVE tako da je auto bez ulaganja,naravno imam sve racune i td. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kubikaza? Konjaza? 1.4? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da 1.4 benzin ima ja mislim 80 konja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...