vlaxxdee 7 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ma nebih ga banovao samo zbog linka u potpisu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Octobar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovo postaje interesantno mali je nacitan ;D ;D ;D ;D ;D Pozdrav i mir u kuci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan pa kako ne? reci ti meni zasto deca veruju da deda mraz postoji a niko ga nije video... ??? :-* :-* :-* :-* Ni ja nisam video Breninu p_cku al' verujem da postoji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Octobar 10, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan JELI DRUZE,E OVAKO OD MENE NISI DOBRO DOSAO OVDE IZ PROSTOG RAZLOGA JER SI NAPUSAVAO CEO FORUM NA CHATU PRE TVOG PREDSTAVLJANJA > ILI DA TE CITIRAM : BOLI ME K@AC AKO ME BANUJU,JA CU PONOVO DA SE LOGUJEM POD DRUGIM NICKOM Pod broj jedan, ti si rekao da ces ti da me banujes ako se ne predstavim a pod broj dva.... rekao sam da ne planiram da visim na forumu tako da i da me neko banuje nije greda....a to sto je tebi neko srusio sneska kad si bio mali i ne znas da se zajebavas nije moj problem... ne diram te, ne diraj me... ljubi te LukaTDB :-* :-* :-* :-* :-* ;D ;D ;D ;D ;D svom svetu hvala za dobrodoslicu.... uzivajmo :-* ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 10, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan strasne stvari se desavaju ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 10, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan HA, kakvi izlivi ljubavi!! Bolje je voditi ljubav nego rat--rece neko i osta ziv. Decko koji obecava--mnogo citas psihologiju i bacas akcenat na detinjstvo ( DEDA MRAZ,SNESKO,itd). Bolje da te posetila neka Crvenkapa ili Snezana kada si bio mali-- bio bi smireniji!!!!!!! Doduse,nisi ni sada nesto porastao,pa ni sada nije kasno. VOLIMO I MI TEBE ALI NE VOLIMO DA NAS NEKO J...!!!! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Octobar 10, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @ dekibgd znam da nisi admin ali si rekao da ces me TI banovati, u BG-u se samo geyevi ljube???? u Vojvodini je to malko drugacije ;D ;D ;D :-* @ doda verujes u vilenjake??? ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 10, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.nervni-slom.com/index.php?topic=12.0 Vidim malo si ozbiljniji na tvom forumu...a obzirom da ne volis da neko sere po tvom forumu ne volimo ni mi po nasem Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 10, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan @ dekibgd znam da nisi admin ali si rekao da ces me TI banovati, u BG-u se samo geyevi ljube???? u Vojvodini je to malko drugacije ;D ;D ;D :-* @ doda verujes u vilenjake??? ;D ;D ;D ;D ;D Luko,ne sumnjam u tvoj visok IQ (slicica). Ali,ne mogu da se prepucavam sa tobom zato sto sam i ja bio tebi slican pre 20 godina. Ti prosto trazis razlog i zrtvu za dijalog (da je bar dijalog). Drcan si,kurcevit (nije lose za samopouzdanje),mislis da svi i sve postoji samo za zezanje. OK,tvoj stav,tvoj problem. Ali kao sto ti rece da ne moze niko da te promeni,tako budi siguran da niko nece tebi da se prilagodjava i tvom nacinu zezanja. Sta sada? Kada smo vec kod psihologije,moj savet ti i dalje stoji: CRVENKAPA,SNEZANA,TRNOVA RUZICA,ZLA VESTICA (zasto da ne---otvaraju ti se neke nove dimenzije),ma sta god---SAMO NAPRED. Rado bih ti odgovorio na tvoje pitanje u vezi vilenjaka ali ne zelim da ti dajem povod za dalje " CASKANJE". Toliko od mene, sretno ti bilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...