Jump to content

Moto Zajednica

Auto škola?

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Zamolio bih za preporuku auto škole za polaganje A kategorije, naravno glavni kriterijumi su cena i posedovanje motora jer nemam svoj i ne mogu da nabavim odgovarajući za ''učenje''.

Ujedno me zanima da li mogu A kategoriju da poolažem recimo u Zrenjaninu (a živim u Beogradu)?

Ukoliko su informacije o auto školama zabranjene na forumu, šaljite na PP.

Hvala unapred!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest Borko_smorko

Znam da Cigra na NBGD ima svoj motor. Mozda ti Jasminko najbolje moze dati informacije na tu temu. U svakom slucaju sve vise skola imaju svoje motore, nije ti to neki problem. Samo se raspitaj da li su korektne u drugim segmentima. Vazno je dosta i kakav je poligon. Mozes komotno da polazes van Beograda, to nije nikakav problem. 

• U prolazu, 9 postova

u Bachu za 80e, dobijes testove, izadjes na ispit kad zakazu i polazes na CTX-u 300m vozis tj tri puta desno i to je sva mudrost, nista ne mozes nauciti sto se voznje tice ali polozis kako hoces a nije ni skupo, znam da iz nisha ljudi idu u bach jer je extra povoljno...

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

Ja skoro zavrsio sa polaganjem u Smederevu sve me izaslo oko 100e imaju tomosa ctx 80ccm :)

Auto skola Uros mada ako mozes negde blize bilo bi ti super

Polaganje testova 2.500 dinara

II put polaganje testova 2.500 dinara  ;D

Poilaganje voznje 2.000dinara

Placas potvrdu da si polozio 1.500 dinara (to ima samo u Srbiji)

Nadam se da sam ti olaksao koliko toliko  :D

• Zainteresovan, 534 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 2kf

u Bachu za 80e, dobijes testove, izadjes na ispit kad zakazu i polazes na CTX-u 300m vozis tj tri puta desno i to je sva mudrost, nista ne mozes nauciti sto se voznje tice ali polozis kako hoces a nije ni skupo, znam da iz nisha ljudi idu u bach jer je extra povoljno...

Tu ko padne ili je pijan ili je lud! Polaze se u selu 15ak km od Bacha gde je samo "glavna" ulica sira od 2m, semafora nema a poligon nismo ni videli. Kao sto kaze Luka, vozis bukvalno 300m. 8)

• U prolazu, 33 postova

Pozzz. Ja sam iz Zrenjanina i pitao sam u jednoj auto skoli za polaganje A kategorije za lica iz drugih gradova.To je dozvoljeno stim sto vozacku dizes u supu iz kog si grada.Po polozenom ispitu npr u Zrenjaninu sa potvrdom podizes dozvolu u supu iz kog si grada. Cena u polaganja ispita u Zrenjaninu za A kategoriju iznosi 4900,00+1200,00d za voznju i +1200,00din za gorivo.MORAM NAPOMENUTI DA SAM POLAGAO PRE 3 MESECA I DA SE VOZNJA OVDE PRED KOMISIJOM SASTOJI OD VOZENJA PO POLIGONU TZV OSMICE I JEDAN PROST KRUG OKO NASEG GRACKOG PARKA. ZNACI NISTA LAKSE DO DOZVOLE... AKO IMAS JOS KOJE PITANJE U VEZI TOGA RADO CU TI POMOCI ......POZZZZ SVIMA

• U prolazu, 6 postova

Hvala svima na pomoći. Raspitao sam se po nekim školama i došao do jednog šokantnog podatka: ona famozna ''L'' tablica košta 5600?

!? Strašno!!! Da li može kako da se izbegne to čudo jer sa dodatnim taksama, A kategorija će me koštati blizu € 200!!!  :'(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja