Nimmin 6758 Napisano Februar 29, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Naslov kaže pola toga, ali... Zna li neko gde može da se nabavi metilen-hlorid (ili neki lepak drugačijeg komercijalnog naziva koji je na bazi istog)? To je, navodno, jedini reagens koji plastiku topi i na taj način lepi (nešto kao varenje kod metala) pa je samim tim dobijeni spoj neuporedivo bolji nego nekim drugim lepkovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 29, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan uzmi bre obican letkon i lepi plastiku sa njim! Ukoliko je pp ili abs plastika, nabavi koju elektrodu ako ti zafali negde, rastopi letkonom i nanesi tamo gde fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6758 Napisano Mart 1, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan uzmi bre obican letkon i lepi plastiku sa njim! Ukoliko je pp ili abs plastika, nabavi koju elektrodu ako ti zafali negde, rastopi letkonom i nanesi tamo gde fali Znam za tu foru, radio sam nešto i na taj način. Ipak, to nije to - na mestu spoja se malo promeni struktura plastike i postane melo krtija što za neke delove baš ne odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 1, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi koliko je jak letkon, ja koristim neki stari, i ti varovi su trpeli poprilicne udarce i padove! Ako taj lepak rastopi plastiku onda mora i da pojede malo plastike a moze da se desi i da se plastika malo skrati dok to sve legne na svoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18086 Napisano Mart 21, 2019 Integrisan, 5356 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Neko iskustva sa lepkovima za ABS plastiku: Bison za plastiku, i video sam Pasco fix, skup ali daju garanciju. Pisite ako ste nesto koristili, varenje me ne interesuje trenutno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18086 Napisano Mart 21, 2019 Integrisan, 5356 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Automobili | Oprema : K2 dvokomponentni lepak za plastiku 10.03.2019 - ID 30712482 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM K2 dvokomponentni lepak za plastiku AKUMULATORI PO NAJBOLJOJ CENI ! ... Alati i oruđa : Lepak za tvrdu plastiku na bazi rastvarača R-327 Technicqll 14.03.2019 - ID 45458093 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM kataloški broj(6381) Lepak Za Tvrdu Plastiku – R-327 Providni ... Nesto ovako itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18086 Napisano Mart 21, 2019 Integrisan, 5356 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Automobili | Oprema : K2 dvokomponentni lepak za plastiku 10.03.2019 - ID 30712482 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM K2 dvokomponentni lepak za plastiku AKUMULATORI PO NAJBOLJOJ CENI ! ... Alati i oruđa : Lepak za tvrdu plastiku na bazi rastvarača R-327 Technicqll 14.03.2019 - ID 45458093 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM kataloški broj(6381) Lepak Za Tvrdu Plastiku – R-327 Providni ... Nesto ovako itd. Automobili | Delovi i alati : Dvokomponentni lepak za Plastiku staklo gumu 20.02.2019 - ID 73664833 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM VAZNO: KOD NAS UZ SVAKI KUPLJENI PROIZVOD MOZETE DOBITI I ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Mart 21, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj technicq.. je obicno govno, bacena para. Lepio sam neku lajsnu i samo mi je istopio delice a zalepio ih nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18086 Napisano Mart 21, 2019 Integrisan, 5356 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, sreten75 said: Ovaj technicq.. je obicno govno, bacena para. Lepio sam neku lajsnu i samo mi je istopio delice a zalepio ih nije. Hvala drugar da znam da preskocim. Znaci ili ovak K2 ili ovaj americki ispod, deluje obecavajuce Onaj pasco je poprilicno skup ali verujem da radi posao. Mozda se jos neko javi pa kaze nesto. U svakom slucaju plastika ne trpi nikakve udare ni vibracije dovoljno je da uputno zalepi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18086 Napisano Mart 21, 2019 Integrisan, 5356 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Automobili | Delovi i alati : K2 Plastic Doctor dvokomponentni lepak 28g 22.02.2019 - ID 73780707 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM K2 Plastic Doctor je dvokomponentni lepak za trajno lepljenje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18086 Napisano Mart 21, 2019 Integrisan, 5356 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Automobili | Delovi i alati : K2 Plastic Doctor dvokomponentni lepak 28g 22.02.2019 - ID 73780707 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM K2 Plastic Doctor je dvokomponentni lepak za trajno lepljenje ... Automobili | Delovi i alati : Mannol Dvokomponentni lepak za plastiku 27.02.2019 - ID 74061725 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Mannol Dvokomponentni lepak za plastiku ProizvoÄ�aÄ�: Mannol NemaÄ�ka Cena: 480 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 22, 2019 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pasco fix koristim godina za sve moguce i odlican je. Ne secam se da je nesto zalepljeno pustilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18086 Napisano Mart 22, 2019 Integrisan, 5356 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, doktor said: Pasco fix koristim godina za sve moguce i odlican je. Ne secam se da je nesto zalepljeno pustilo. Hvala na odgovoru. Vidim da je moguce i hladno varenje sa kombinacijom 2 njihova lepka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18086 Napisano April 19, 2020 Integrisan, 5356 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pasco fix. Drzi mi plastiku 2 god bez mrdanja. Prvo lepak pa prah za hladno varenje. Ne mrda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...