salle_ 59 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nosena , L velicina , 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno cena nije fixna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Koja je veličina? Činimi se da na etiketi piše L? mislim da bi meni trebala XL. Ne znam kako si ti građen, mislim težina, visina? Inače vrlo zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Napisi za koju je visinu...posto ja nosim jaknu L ali ne znam dal ce mi kornjaca L biti mala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan duzina je 51 cm , na etiketi to pise i da je velicina l , za visinu ne znam , ja sam oko 185 i dobra mi je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan 25e ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Posto nema telefona, imas PP od mene. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan prodata ona odavno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Ih malera neka je sa srecom onda ^^ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...