Shomy 2 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj motor uzivo i odusevio sam se kako izgleda... Jel neko zna nesto vise o ovom motoru? Koliko je kvalitetan? Koliko kosta... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco se pokazao kao jako dobar motor, kako kod nas tako i u evropi, masina sa slike je cetvorotaktna i ima 125ccm, ccenu mzes da proveris u KDM-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Octobar 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga u KDM-u. Interesantno izgleda. Vreme ce pokazati kakav je. Mislim da je cena oko 2400, i da ima 25 meseci garancije. Jako je lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 6, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Moj najbolji ortak je bas zagrejan za njega,i kupice ga u januaru sledece godine.Mislim da je to odlican motor,Kymco se jako dobro pokazao,a deluje mi malo masivnije od CBR-ke 125,mada mu dodje na isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 8, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan To trom je jako relativna stvar. Neko ko je pre toga vozio samo skuter ili Tomos,imace utisak da motor leti..a druga stvar,verujem da su niska potrosnja i dugacak radni vek i poente 4T 125ica.. a ne jurcanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li vidjeli uzivo ovaj Kymco? Ogroman je uporedjujuci ga sa ostalim 125-icama. Velicina = Tezina = losije preformase Dobijete izgled sportskog motora, dobijete veliki motocikl, e pa za tu cjenu morate biti uskraceni vrhunskih ubrzanja. Ko hoce motocikl koji oponasa sportske, a da ima mjesta da sjedne na njemu... do sada nije postojao takav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 8, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Od jednog 4t agregata 125ccm ne mogu da se ochekuju vrhunska ubrzanja i performanse, verovatno je slichan Hondi cbr125r, koja samo izgledom podseca na neshto sportsko a o Repsol boji i da ne govorim. ;D Kymco izgleda ok, i za tu cenu vredi sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to sporije od naprimer Yamahe XT125 R? To sam vozio pa znam kako ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...