Aleksandar_ 0 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Knight Prijavi odgovor kao problematičan da li neko moze da mi pomogne? Vozim Knight wangye 50 cc, e sad, imam problem sa bravicom, ne daje uopste kontakt, ali kada ga upalim na kurblu, i volan skroz vratim na levo, pritisnem kljuc i vratim u levo (za zakljucavanje volana) ugasi motor. <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; ">Da li je u pitanju bravica ili moze da bude jos nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ 0 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Knight Prijavi odgovor kao problematičan pa sad...kupio bi ja, al mi treba majstor koji ce da zameni to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ček ček samo da vidim jesam li skontao šta se dešava. Kad okreneš ključ u desno (kontakt) ništa se ne dešava, ne daje kontakt, ne možeš da ga upališ na dugme, ali možeš na kurblu. A kad vratiš ključ ljevo, on se normalno ugasi. Jel to to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam razumeo dase gasi kad okrece volan proveri zice da nije neka izvucena ili precvikana, podji od brave pa redom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ček ček samo da vidim jesam li skontao šta se dešava. Kad okreneš ključ u desno (kontakt) ništa se ne dešava, ne daje kontakt, ne možeš da ga upališ na dugme, ali možeš na kurblu. A kad vratiš ključ ljevo, on se normalno ugasi. Jel to to? Mislim da je bas na to mislio, gasi se na kljuc kad je volan u poziciji za zakljucavanje ali kad da kontakt nista se ne desava niti moze da ga upali na dugme niti se na tabli pokazuje da ima kontakta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ček ček samo da vidim jesam li skontao šta se dešava. Kad okreneš ključ u desno (kontakt) ništa se ne dešava, ne daje kontakt, ne možeš da ga upališ na dugme, ali možeš na kurblu. A kad vratiš ključ ljevo, on se normalno ugasi. Jel to to? Mislim da je bas na to mislio, gasi se na kljuc kad je volan u poziciji za zakljucavanje ali kad da kontakt nista se ne desava niti moze da ga upali na dugme niti se na tabli pokazuje da ima kontakta. Ako je tako to nije do bravice. Ne dobija struju na tablu, pa samim tim ne može ni da upali na dugme. Nešto se negdje prekinulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ 0 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Knight Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja mislim da nije do bravice, mada ne znam da li je ''opcija zakljucavanja volana" povezana sa bravicom, tj kontaktom? jer kad upalim na kurblu, i izvadim kljuc motor radi, gasim ga tako sto takoreci zakljucam volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, onda je tu neka žešća zbrka, moguće i da je bravica nešto zbrljana pa ne daje struju na tablu i ne gasi kontakt gdje treba. Al za takvo nešto bi bilo neophodno da se cjela prospe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ 0 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Knight Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sutra da vidim da li je sve ok sa zicama, mada mislim da nije bravica, cim moze da ugasi motor, makar i na ovaj moj nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ 0 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Knight Prijavi odgovor kao problematičan Nije crkla bravica onaj dzek sto ulazi u bravicu, ne znam kako se zove, se raspao, drugar mi je to sastavio, izlepio izolir trakom, i radi kao nova...hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...