bucko 103 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Mart 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i pre svega zanimljivo (kao i obično od Marokanca). :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Mart 3, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, ovakav neki put mi je u planu ,ako ne u ovoj,onda u sled. godini. Svako dobro i poz za tatu i sina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan gde ces reci hercegovcu da je bosanac,nikako,to ko da bi tebe nazvao shiptarom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim recima.............. Idemo dalje sa opisom "sta se to sve izvozalo prosle 2011"........ Sledeci putopis ce biti.........RUMUNIJA - TRANFAGARASAN, zatim cemo prepricati putopis HILANDAR - Decembar 2011............i na kraju veliki putopis od letos koji ce nositi naslov od prilike LEVO DESNO PO EVROPI i MALOJ AZIJI . Toliko ce biti od mene za ovu proslu 2011 godinu. Predjeno ukupno nesto preko 22.000 km bez ikakvih problema ali zato sa mnogo, mnogo zadovoljstva......... Za iducu godinu, Boze zdravlja, planira se jedan malo duzi putic za Sankt Peterbourg ali onako levo desno do njega i desno levo nazad do nase polazne tacke Beograd. Bice tu i kracih voznji po Srbiji i okolini...........nadam se....... Ciao do sledeceg citanja............ :zdravo: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 4, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac, svaka cast. Uzivao sam u putopisu , BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao da ce te se sresti sa Trebinjcima jos Neso u prvom planu . Zao mi i onog zekana sto plati glavom. Tura je odlicna imam je i ja u planu. poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao da ce te se sresti sa Trebinjcima jos Neso u prvom planu . Zao mi i onog zekana sto plati glavom. Tura je odlicna imam je i ja u planu. poz. Pozdrav Aco, pozdravi Trebinjce ako si u kontaktu sa njima, momci su super - prva liga, reci ima da cu ispostovati i doci jednog dana kada otopli u Trebinje na kaficu........ Pozdrav........ :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7271 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 3086 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac, kao i uvek, oduševiš me svojim putopisima. Jedva čekam sledeći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac, kao i uvek, oduševiš me svojim putopisima. Jedva čekam sledeći. Hvala Misho....... jel si ti OK ? zacelile rane junacke.......... vidimo se........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Mart 5, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je previse fenomenalno za mene, godinam se kanim da odem i nikako :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanarinac76 4 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 56 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan ruta koju odavno priželjkujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan To treba cuti uzivo, iako su slike super,svaki putopis nam pusta vodicu na usta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dux14 1 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda Hornet 600, Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za putopise, a posebno za ovaj!!! Bio sam u Brnu 2007., i svakome bih preporučio ovu destinaciju! Ko voli motore, ovo ne bi smeo da propusti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan putopis- ODLICAN! bas bukvalno sve je na mestu, slike su toliko zivopisne da kao da sam i bio tamo. ovo je definitivno nesto sto svako ko makar malo voli motore, enduro, cross, chopere, nije ni bitno zeli da makar jednom uradi. ne volim toliko sportske motore ali mi je da gledam uzivo moto gp jedna on najvecih zelja! svaka cast i hvala na putopisu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je jos uvek neostvarena zelja, ali jednog dana ....!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Ovi trebinjci su moja ekipa, Aco, Nešo, Miki, Kukac i Igor ! Moto klub TNT Trebinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan MOSTARAC.......veliki pozdrav ekipi, super su momci...... Marokanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 551 Napisano Maj 11, 2013 Pažljivo prati, 633 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je bas prelep putopis, fenomenalna vožnja lepi predeli i povrh svega MotoGP Live. za ovo vredi živeti ako bog da i ja ću uskoro svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...