Doctor46 0 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znaci vas favorit je ... Nisam stavio Ducatija i MV Augusta jer izlaze iz ovog ranga bar po cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a gde je kawa z 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan imas samo Kawa Z , kontam da ne treba sad nabrajati milion kubikaza ne bih zavrsio do sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ok, ovako je vec bolje pa i imam zasta da glasam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 5, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si da ubacis Ducati Monster 695, nie bas toliko skup (bar ne kao S4RS) Aj stavi pa da imam za sta da glasam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si da ubacis Ducati Monster 695, nie bas toliko skup (bar ne kao S4RS) Aj stavi pa da imam za sta da glasam ;D slazzem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ubacen je i Ducati na vasu zelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slika da vam olaksam izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 6, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Versys je totalno zalut'o u ovu priču, a što se golišavih tiče, prednos' bik dao Hornetu... Volem klasičan izgled, volem 2 gola hromirana cajgera, 4 cilindra,jednostavnos', kompaknos' i snagu u jednoj rečenici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Octobar 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan što se golišavih tiče, prednos' bik dao Hornetu... Volem klasičan izgled, volem 2 gola hromirana cajgera, 4 cilindra,jednostavnos', kompaknos' i snagu u jednoj rečenici... Ti si bas izgleda covek od ukusa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 6, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan a što se golišavih tiče, prednos' bik dao Hornetu... Volem klasičan izgled, volem 2 gola hromirana cajgera, 4 cilindra,jednostavnos', kompaknos' i snagu u jednoj rečenici... Da samo sto to vazi za STAROG Horneta, koji je, ruku na srce, jedan od najlepsih nakeda, dok ovaj novi lici na neuspeli genetski eksperiment. Ako vec voles takav bajk, mogu ja da ti nadjem jednog dobrog Bandita za male pare! ;D ;D ;D Salu na stranu, moj glas ide Banditu, ali onom od 1200ccm. Size DOES matters! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan moj glas definitivno ide B-kingu najlepsi je ubedljivo, mada i aprilia je strasna slobodno i ostali iznesite svoje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 6, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da samo sto to vazi za STAROG Horneta, koji je, ruku na srce, jedan od najlepsih nakeda, dok ovaj novi lici na neuspeli genetski eksperiment. Može i tako da se kaže! U tem slučaju nemam favorita, tj, moj favorit nije naveden, a to je GSX-1400, jbg Size does matter!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 6, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Moj favorit,nije medju ponudjenima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan bar da parimo oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa V max-om, zasto njega nema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nisam bas siguran da ga mozemo svrstati ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan po meni FZS 1000 stari model 01g-05g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan po meni FZS 1000 stari model 01g-05g da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan He he he he http://www.youtube.com/watch?v=dsEZooRsHrY&mode=related&search= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan inace fale ti, ako racunamo tako neke realne cijene i renomirane marke (bez Hysonga i sl. mada mozda bi mogao i njih ubaciti) BMW R (pa onda neki broj) R Cagiva Raptor KTM SuperDuke Moto Guzzi Breva Suzuki SV Triumph Speed/Street Triple .... Inace da ima slobode izbora oko nakeda i ja bi, recimo, uvjek birao nesto kao Voxan Roadster, Moto Guzzi Griso, Buell Lightning... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 8, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod rariteta. Moto Morini Corsaro 1200 Veloce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 8, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj favorit (pored novog Horneta) Moto Guzzi Breva 1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Tuono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod rariteta. Moto Morini Corsaro 1200 Veloce koliko kosta ovo čudo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...