lasko 114 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan evo gledam po netu i nema i nema nista o novom zakonu,dali su po tom s***nje zakonu ukinuli da sme da se nosi slem na motorima(coperima)? molim da neko odgovori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Februar 25, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Moras da nosis kacigu koja ispunjava standarde ECE 22.05 a vojni slem kontam da neispunjava. Tako da jbg, moze pandur da te rebne 5000. Tako je u teoriji ali je opustenije u praksi. Licno iskustvo od 10 puta koliko su me panduri zaustavljali jedan me je pitao da li kaciga ima sertifikat, valjda zato sto je bila jet. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan al malo mi cudno da neko nosi full face ili jet na coperu...msm,svako ima svoj ukus,al nemogu da zamislim...u svakom slucaju hvala ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 25, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaju jos a i ko ce da te dira ako vozis po kraju, bitno da imas nesto na glavi da i njima bude mirna savest. Za dalje i nije lose da usi budu pokrivene, zvizdi ispod slema, prijatnije kad nemas nista na glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 26, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da je kaciga homologovana. Postoje oni šlemovi koji su ustvari kacige i potpuno su po zakonu. Fora je samo da ne nosiš bilo šta, nego propisanu opremu U svakom slučaju, moj glas i u ovom slučaju ide za full face kacigu jer je najbezbednija. A ti sad vidi, veliki si dečko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ROBINEEEEE,e jel znas gde mogu da se kupe ti slemovi koji su po zakonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 26, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne znam, proguglaj ove naše radnje. Ako ne, uvek ti ostaje varijanta da naručiš od preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 26, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ovaj mi deluje lepo a jeftin je. Moye da se organizuje prenos iz SAD tako da ne bi trebalo da bude frka http://www.motorcycle-superstore.com/3/11/98/5869/ITEM/Bell-Drifter-Helmet.aspx?SiteID=BRTP&WT.mc_ID=10098 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li naši priznaju DOT ili samo ECE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13988 Napisano Februar 27, 2012 Integrisan, 7697 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan al malo mi cudno da neko nosi full face ili jet na coperu...msm,svako ima svoj ukus,al nemogu da zamislim...u svakom slucaju hvala ti... Ovde se pre svega radi o bezbednosti, tj. tvojoj glavi a ne u ukusu i sta je u trendu. Nosi integralnu kacigu zbog sebe, a ne zbog trendova, drugara, policije... Sile fizike su iste i ne mare da li si pao sa Harleya pri 60, Tomosu, ili si ispao iz voza. Ne daj Boze da ti se nesto desi, ti isti ''drugari'' koji su te prozivali sto nosis svu opremu, prozivace te i da si copav, nakaza i sl. Po postovima bih zakljucio da si mlad decko, moras da shvatis neke stvari na bezbolniji nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tim da je najbezbednije nosti fullface kacigu. A ovde imas slemova: http://www.hooligansmotors.com/catalog/termekek.php?open=56&katid=56 Odavde moze da ti donese ACY sa foruma ovo je iz Madjarske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan hvala,moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 3, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Boze kakav paradox. Harley riders (choppers) su kao neka projekcija alfa muzijaka / outlaw-a / dlakavih muskarcina koji prde i imaju grub glas... a prije svega ih boli kvrc za trend / in / modu i slicno. Kad ono medjutim... Sledeca tema ce biti gdje ima nocna krema za bisage. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Boze kakav paradox. Harley riders (choppers) su kao neka projekcija alfa muzijaka / outlaw-a / dlakavih muskarcina koji prde i imaju grub glas... a prije svega ih boli kvrc za trend / in / modu i slicno. Kad ono medjutim... Sledeca tema ce biti gdje ima nocna krema za bisage. Ahahahaha... Pa nismo ni mi vrane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...