Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki VS Honda VS Yamaha VS Kawasaki - 1000ccm - 2006 god

Recommended Posts

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Trenutno nista

nisam nasao slicnu temu,al mozda bi bilo zanimljivo da cujem misljenje svakog od vas u vezi ovih motora.godina 2006,cene polovnih,mislim procitao sam milion clanaka,odgledao brdo testova,al vise infosa nikad ne skodi...jos ako neko ima iskustva snjima ili ih je vozio,ma milina ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

to ce svako drugacije da ti odgovori (prvo je ono sto on vozi)

1. YAMAHA

2. HONDA

3. IMT 533

4. IMT 539

5. FREZA

6. KAWASAKI

7. SUZUKIJa sam suzuki-ja imao jednom i hvala ali - ne hvala

interesuju me stavke 3, 4 i 5, pristupačne su mi po ceni, pa ako bih mogla vaša lična  iskustva (kao dekibgd što je naveo) da nam prenesete...po stavkama...

• Svrati ponekad, 264 postova

1. YAMAHA

2. HONDA

3. IMT 533

4. IMT 539

5. FREZA

6. KAWASAKI

7. SUZUKIJa sam suzuki-ja imao jednom i hvala ali - ne hvala

interesuju me stavke 3, 4 i 5, pristupačne su mi po ceni, pa ako bih mogla vaša lična  iskustva (kao dekibgd što je naveo) da nam prenesete...po stavkama...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• Drug član, 1854 postova

E sad ce u ovoj temi ljudi da se nalupetaju gluposti samo tako, tipa honda (ili bilo koji drugi proizvodjac) na prva tri mesta a verovatno nisu ni seli na ostale motore, dajte pustite to. Deki je dao lep primer, iz licnog iskustva, pa nek i ostali krenu tim putem. Inace mevdza se zeznuo, 539 je bolji od 533, ima zupcanike u razvodu i bosch pumpu povezanu direktno bez medjuspojnica, i jaci je malo. A sto se tice motora mislim da su sva cetri odlicna i sad je samo pitanje koji ti bolje legne i na koju te stranu srce vuce.

• Ducatista, 2905 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Po mom misljenju sva cetiri modela su vise nego dobra za vecinu vozaca i za vecinu nasih puteva. Razlike medju njima su toliko mizerne da velika vecina nas (bar u odsustvu staze) nikad nece moci da ih primeti. Jedino razlikovanje koje moze da postoji je ono koji motor vam se vise svidja dizajnerski i kom proizvodjacu ste verniji. Nista vise.

• Svrati ponekad, 169 postova

Po mom misljenju sva cetiri modela su vise noga dobra za vecinu vozaca i za vecinu nasih puteva. Razlike medju njima su toliko mizerne da velika vecina nas (bar u odsustvu staze) nikad nece moci da ih primeti. Jedino razlikovanje koje moze da postoji je ono koji motor vam se vise svidja dizajnerski i kom proizvodjacu ste verniji. Nista vise.

To kazhesh zato shto je ducati najlepshi  ;D... slazhem se sa ovim gore :)...

• Drug član, 2749 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

E sad ce u ovoj temi ljudi da se nalupetaju gluposti samo tako, tipa honda (ili bilo koji drugi proizvodjac) na prva tri mesta a verovatno nisu ni seli na ostale motore, dajte pustite to. Deki je dao lep primer, iz licnog iskustva, pa nek i ostali krenu tim putem. Inace mevdza se zeznuo, 539 je bolji od 533, ima zupcanike u razvodu i bosch pumpu povezanu direktno bez medjuspojnica, i jaci je malo. A sto se tice motora mislim da su sva cetri odlicna i sad je samo pitanje koji ti bolje legne i na koju te stranu srce vuce.

ZAKLJUCAVAJTE POBOGU !!!!

• Zainteresovan, 651 postova

1. YAMAHA

2. HONDA

3. IMT 533

4. IMT 539

5. FREZA

6. KAWASAKI

7. SUZUKI

Ja sam suzuki-ja imao jednom i hvala ali - ne hvala

ti si samim svojim izborom licnog motora dokazao da se razumes u motore ko marica u kriv

E pa necemo da se vredjamo...Ima jos onih koji vole YAMAHU vise nego ista...

1. YAMAHA

2. HONDA

3. IMT 533

4. IMT 539

5. FREZA

6. KAWASAKI

7. SUZUKI

Ja sam suzuki-ja imao jednom i hvala ali - ne hvala

ti si samim svojim izborom licnog motora dokazao da se razumes u motore ko marica u kriv

E pa necemo da se vredjamo...Ima jos onih koji vole YAMAHU vise nego ista...

Ovde nema ništa uvredljivo, ako ovi IMT-ovi nisu uvredljivi. I NIJE TEMA ko šta VOLI, nego koja su iskustva u vožnji! Dakle PERSONALNO, a ne iz Maricine kolekcije ljubavnih spomenara iz osnovne škole!

pa taj SUZUKI nebi uzeo ni da mi ga dzabe date STRUCNJACI a jebo ja vas forum ako treba da se vredjamo
Ne treba da se vredjamo (a počeo si prvi) a za jebo ja vaš forum može svašta da te snadje  ;)

E cim je ovako neka tema gde se "raspravlja" sta je bolje,pogotovo ovde gde su sve 4 firme,to vise nije rasprava i nije vise tema sta je bolje,vec sta je losije.Tu odma pocinje pljuvanje po proizvodjacima,komentari tipa "ovo je najbolje,a ovo je govno",a onda dodje neko sa potpuno drugim stavom i tu pocinje prepirka...Mislim da svako moze da iznese svoje misljenje bez pljuvanja po drugim proizvodjacima!

• Svrati ponekad, 107 postova

Honda i suzuki po meni vode mrtvu trku... Najizdrzljiviji su mada honda malo zaostaje sa dizajnom... Yamaha je ubedljivo daleko ispred svih sto se dizajna tice, ali je malo mekana... Kawasaki je, po meni, najnekvalitetniji,ali mislim da ide dosta dobro... Ovo je moje misljenje, a naravno, o ukusima ne vredi raspravljati... sve je stvar ukusa... Nisam imao nameru nikoga da vredjam, vec sam samo izneo svoje misljenje...

• Svrati ponekad, 105 postova

Suzuki godinama pobjedjuje sve vaznije trke u Americi i sirom sveta a vec 5-6 godina zaredom

pobjedjuje i kao najbolji motor u kategoriji od 1000 kubika.Sto se tice 600 kuba

procitao sam da je ove  godine Honda CBR 600  dobila bolje ocene od Suzukija 600, ali

najvise zahvaljujuci cinjenicama koje nisu toliko bitne, dizajn , estetska pitanja .........

Sve ovo je prepiska sa jednim mojim rodjakom iz US. koji ide po trkalistima,dugo godina je bajker , probao je dosta  motora i po njemu  je suzuki za sada No.1.

Naime karakteristike motora  moze osetiti neko ko zaista moze negde  da isproba te trkalice  i eventualno oseti razlike........a po gradu mislim da se ne moze iskoristiti ni 30 % mogucnosti tih masina..........tako da je prica suluda ..........

A kod nas koji god da uzmes mislim da neces pogresiti,, jer nemas gde ovde osetiti te prednosti ili mane koje pista omogucava..........

Znaci sta ti se svidi  uzimaj i lagano  8)

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Meni baba Mara pricala da je bolji onaj, a ovaj je bezveze totalno, ah da kod ovoga nema progresivnog ubacivanja u krivinu, a onaj ima eksplozivnu narav na pravcu.

E, sad koliko je vjerovati baba Mari...

U prevodu, ako mislis voziti na pisti ili za neko takmicenje rasparava ima smisla, za sve ostalo uglavnom je presudan izgled.

Sve ostalo se svodi na price imam ovo, a to je bolje od tvog zato sto je ovaj i ovaj uspio sa tim da uradi ovo. Probaj ti da iskoristis potencijal bilo kojeg od navedinih motocikla. Ja ne smijem, strah me je.

Guest farbach

svadja svadja :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ja imam druge kriterijume kada kupujem motor. Dugo merkam i kupim najjeftinijeg divljaka. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Turiram i drkam a onda prodam, tako da se ni jedan ne kvari. Nemam problem ni sa gumam ni sa uljem ni registracijom.

Trosim samo na gorivo i kondome. ;)

Zaboravio sam i Fila papuce.

Honda i suzuki po meni vode mrtvu trku... Najizdrzljiviji su mada honda malo zaostaje sa dizajnom... Yamaha je ubedljivo daleko ispred svih sto se dizajna tice, ali je malo mekana... Kawasaki je, po meni, najnekvalitetniji,ali mislim da ide dosta dobro... Ovo je moje misljenje, a naravno, o ukusima ne vredi raspravljati... sve je stvar ukusa... Nisam imao nameru nikoga da vredjam, vec sam samo izneo svoje misljenje...

Svaka ti cast!!!I ja podrzavam tvoje misljenje,sve sto si reko ja mislim da je tacno.Jes da ja najvise volim Yamahu,al  priznajem da nije najbolji japanac.

• jedan od DDMZ, 812 postova
  • Motocikl: R, gsx R

De, ne odlazite od teme.

Pričajte SAMO iz ličnog iskustva.

Mevdža će imati priliku da čita komentare, a za 7 dana će moći da se ponovo uključi u diskusiju.

• Drug član, 1779 postova

Koliko godina unazad je Valentino Rosi najbolji i sta on vozi i sta je vozio pre toga i bio je najbolji,i da li je sada Ducati najbolji jer trenutno dominira .Stvari se tu menjaju svakodnevno i mora da se slopi sve da bi jedan motor bio proglasen za najbolji i koliko dugo ce biti najbolji a mislim da je glupo generalizovati stvari necu da pominjem japance namerno .

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Ja mislim da je HONDA najbolja,(moje lichno mishljenje), promenio sam do sada 9 motora,vozio preko 50 modela raznih  proizvodjacha, svaki brend ima svoje prednosti i mane, i svako ima pravo da hvali brend za koji on misli da je najbolji. A komentare u kojima  pojedini chlanovi dokazuju poznavanje poljoprivrednih mashina verovatno treba da predju u neki "znanje imanje" forum , gde inache i pripadaju duhom. ;D

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

ja mislim da je najgori onaj motocikl koji nisam vozio i ima da ih pljujem po svakoj temi.

Molim samo da mi neko kaze da li da krenem od slova ,,A'' ili od nazad...  ;D

• Drug član, 2749 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

E do ku..a. >:(

Ja mislim da je KAWASAKI najbolji !!

Ajd sto mislim ja, nego i svi test vozaci uporednih testova motora tog godista.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja