Alekre 12531 Napisano Februar 8, 2013 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vaximo, kakvo je tvoje misljenje u vezi Minarelija 660? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sada mogu da kazem, zdravo kolege. Juce sam postao vlasnik majestyja 250, kao sto sam se nadao i pisao vam prethodnih dana. Ostavio sam ga kod majstora da ga pregleda i sredi sta bude trebalo, a plastike su dosta lose tako da ce one kod drugog majstora. Pisacu u kom pravcu ce se kretati sredjivanje. Nadam se da mogu da racunam na vasu pomoc oko saveta i nabavke polovnih i novih delova. Pozdrav. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan za Alekre...masina 660 je veoma pouzdana mehanicki ali je do 2006 godista imao odredjene elektronske probleme,crkavao je kompjuter ili ti cdi....na modelima od 2007 je resen taj problem jer mi jos niko ni ovde u italiji a ni u srbiji nije trazio cdi dok je za one prethodne bilo podosta zahteva...imam sad tu jednu masinu,novu novcatu u garazi sa sve leptirom i cdi...a dao sam ih 20 desetak u poslednjih 2 godine...taj agregat se montira na vise modela motora i pokazao se kao dosta pouzdan i zivahan u odnosu na konkurenciju bez obzira na to sto ima koji konjic manje...ja ga licno nisam probao ali imam nameru da uzmem jednu yamahu xt660x tu za bg umesto skutera...na dukatiju izgubih bubrege po tim nasim putevima...sve u svemu,ako imas nameru,mislim i tvrdim da se neces pokajati ako je uzmes....pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 10, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sada mogu da kazem, zdravo kolege. Juce sam postao vlasnik majestyja 250, kao sto sam se nadao i pisao vam prethodnih dana. Ostavio sam ga kod majstora da ga pregleda i sredi sta bude trebalo, a plastike su dosta lose tako da ce one kod drugog majstora. Pisacu u kom pravcu ce se kretati sredjivanje. Nadam se da mogu da racunam na vasu pomoc oko saveta i nabavke polovnih i novih delova. Pozdrav. Naravno da mozes al ne verujem da ce ti trebati neki delovi odlican je to maxi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je kod mog majstora na detaljnom pregledu, kako on bude rekao tako ce biti. Ne otvara se sediste, ne radi km sat, plastike lose, svecica isto... Nesto ce trebati sigurno. Samo da ne bude nesto ozbiljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan km sat to je do puza ili sajla al verovatno puz imas za 10 eur da se uzme. sediste treba podmazati sajlicu ili onaj mali amotrizer da zamenis svecice sam vec znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam placao porez na promet, u katalogu za procenu vrednosti nije bilo modela DX nego YP. Sada gledam slike modela DX i YP i deluju mi isto. Da li bi neko znao da mi objasni o cemu je rec. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Februar 12, 2013 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan yp su svi majesty modeli tako ih yamaha krstila, a tvoj model je yp 250 dx. Nadam se da sam pomogao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan yp su svi majesty modeli tako ih yamaha krstila, a tvoj model je yp 250 dx. Nadam se da sam pomogao. bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 13, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i pretpostavljao. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ciao majstori...kao sto napisah u par navrata,sve sto vam treba za 250 yamaha minarelli agregat,imam sve u pola cene direktno iz fabrike,novo i original...servis na zalost vise nisam u mogucnosti da radim jer sam se opet preselio u italiju...ali od masinskih delova sve sto vas zanima,slobodno....ajd u zdravlje jel mi se cini ili si ti bese imao ceo agregat za nasu yamahu majesty 250? Koliko je parica tako nesto Zanima me informativno, hvala Bogu dobar mi je agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan imao sam,imam i sada,drugi naravno ali nije za majesty jer je dugacak za tocak od 14 cola...to montiraju ovi danasnji skuteri...x-max,x-city,kilibre i jos neki...majesty ima,kao i leonardo masinu sa kratkim karterom za tocak od 12 cola....celu masinu dajem za 700 eura ovde u it... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pa eto dogovora sljakam ovaj moj motor pa kad odapne namontiramo neku opasnu masinicu, realno isplati mi se jer za odprilike 700 eur imam malte ne novi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan jel si procitao sta sam napisao....ove danasnje masine yamaha od 250 cc ne odgovaraju tvom skuteru jer su duze za oko 5 do 7 cm...mogu da ti dam komplet celu masinu samo bez kartera gde stoji kajis,onaj od alternatora je potpuno isti...i cena se naravno menja...pa samo uzmes stari karter,operes ga dobro i uglancas pa onda namontiras sve i bukvalno imas novu masinu km 0.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam ja bitno je da znam da imam na raspolaganju. pa otom potom tu si MLAD SI i zdrav hvala Bogu sve ce mo lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir977 2 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Šabac Motocikl: majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege! Od pre 10 dana postao sam vlasnik majesty 125. 2000god. Interesuje me potrošnja goriva ovog motora. Malo sam se zabrinuo kada sam čitao na forumu da počinju da troše ulje na 20000km. pa me interesuje šta prvo da odradim od servisa? moj motor je za sada prešao 22000km. pa bi mi značilo koje i ulje da sipam u njega i koja mu je optimalna brzina? POZZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji je 2000. godiste, nije presao 22000km, u to budi siguran. Putna brzina za skuter od 125ccm je 80-90kmh, preko 95 vec ulazi u crvenu zonu. Sto se tice ulja mislim, ali neka ti ipak kaze neko ko vozi majesty, polusintetika 10w-40. Bilo koje provereno ulje , tipa Motul, Ipone, Bardahl... Prosecna potrosnja za zdrav agregat je oko 3.5l/100km. Kada je servis u pitanju, odvezes ga kod nekog majstora pa neka vidi sta treba. Uglavnom se proverava i po potrebi menja sledece: kais, rolnice, filteri, ulja, antifriz.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, treba mi za sada, sajla za kilometrazu( pinjon je dobar) i zadnji disk( ne znam cenu ni novog ni polovnog). Ako neko ima nesto od ovoga ili zna gde moze da se nabavi, molim neka kaze. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan zovni ovog coveka ima bas sve za majesti 0644252015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege! Od pre 10 dana postao sam vlasnik majesty 125. 2000god. Interesuje me potrošnja goriva ovog motora. Malo sam se zabrinuo kada sam čitao na forumu da počinju da troše ulje na 20000km. pa me interesuje šta prvo da odradim od servisa? moj motor je za sada prešao 22000km. pa bi mi značilo koje i ulje da sipam u njega i koja mu je optimalna brzina? POZZ Ovako druze moj to sto troskari svaki troskari samo mu prati nivo i 50,000 si miran A ulje 10w40, sipam molovo oko 600din 1l imas na svim molovim pumpama. nije lose preporucio mi ga drugar koji to ulje sipa bmw od 10,000 eur. Ne bi sipao da je lose / Markone pegaz tacnije koristi to ulje. Trosice kako ga vozis od 2,5 do 4l odprilike. Ima temu momak sa tim motorom celu evropu prosao Tako da samo sipaj, pazi, vozi. Proveri kajis,rolnice i . POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir977 2 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Šabac Motocikl: majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege puno hvala na savetima! Motor je u odličnom stanju, uvežen je u Srbiju 2008.godine, a zadnje dve godine nije vožen, prva vlasnica je devojka. Zadnji servis je urađen u aprilu 2010.godine, a sipano je ulje marke "Titan", sintetičko 15-50 W. Ne znam koliko je to ulje dobrog kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan po meni to je malo gusce ulje za njega al ok je. Inace ja ne znam zasto ljudi kad im se kaze da je devojka,zena vozila to je kao ok, pa one voze isto brzo pritom da ne pricam koliko ih briga za odrazavanje, najezim se kad procitam u oglasu zena vozila, prvi vlassnik itd, Bitno je samo da taj neko ko ga je vozio da ga je i odrzavao. Svi smo svedoci kako zene voze CAST IZUZECIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to su price za naivce. Kupljen da se ne vozi ili kupila ga baba devojka samo da se nedeljom preveze do pijace i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan Rade druze,mlad jesam,zdrav jesam...bila devojka nedelju dana pa prav bas i nisam jbg....morala da napuni baterije za mesec ipo dana .....ma ok je,imam robe i u bg,sta god da zatreba od masine,tu sam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...