NicolaS 665 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice, ja sam slobodan tada, 27 maja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema o voznji do Djerdapa pa se prebrojavajvamo ili 20.05 ili 27.Za sada je vise za 27. pa bi mogli svi zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema o voznji do Djerdapa pa se prebrojavajvamo ili 20.05 ili 27.Za sada je vise za 27. pa bi mogli svi zajedno mislio sam neku kracu voznju za ovu priliku,da imamo vremena da se ispricamo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan `ajmo ljudi, predlozi za destinaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u blizini ima Carska Bara fino mesto ima i restoran,to je od Bg-a 50km,ili mozda Dvorac Dundjerski (FANTAST) u Beceju isto super mesto.....Sto se mene tice moze i Fruska Gora ili Avala ili nesto drugo......samo da nas vreme posluzi...evo ja sam zapoceo pa vi nastavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Carska bara mi deluje ok. Nije preblizu a ni daleko kako novosađanima tako i beograđanima. Blejim u kartu i nepada mi na pamet ništa sa sličnim karakteristikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ispred mene ide neko ko zna put i sve moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan kad se to planira voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan nisam suguran, ali mislim da je 27 maja planiran okup. kao i kolega Vlada iznad sto je rekao, samo da neko zna put do "tamo" i nema frke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji dolaze iz Beograda,znaci prodjete Borcu i samo pravo,nema skretanja,pre sela Stajicevo ima restoran TROFEJ on se nalazi bas na glavnom putu i ne mozete da ga promasite,on se nalazi sa vase leve strane kad dolazite,ja cu vas cekati na parkingu ispred restorana,i odatle pa do Carske bare,imamo 5 minuta voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan A mi u Bg bismo mogli da se nadjemo ispred glavne zeleznicke stanice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.carskabara.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno cu i ja doci sa Triggerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan http://www.carskabara.rs/ znaci, izbor je pao na carsku baru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam predlozio ako ste svi za mozemo tamo otici,mesto je skroz ok,to mozete i videti na sajtu njihovom.Tu odmah ima i Hotel Sibila sa jednom zanimljivom ponudom,http://www.hotelsibila.rs/index.php/sr/izlet-sa-ruckom.html, pa ako hocete mogu ih nazvati i rezervisati mesta za voznju,a ima i druga opcije da se ide u setnju mozete i to videti na sajtu i posle otici u restoran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smbata 0 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ja sam nov ovde,a od skoro vozim Majesty 250 2003god.Zanima me odrzavanje,delovi... Mozda i neko druzenje kad polozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smbata 0 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Nadam se da je ovo slika motora koji si kupio a ne slika motora koji prodaješ pa ga na ovaj način "provodadžišeš"... Bilo bi ružno sa tvoje strane obzirom da si se danas učlanio na Forum. Za takve stvari postoji BJB Oglasnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smbata 0 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,taj motor sam kupio nisam imao drugu sliku nego sa oglasa! Jel moze neko da mi kaze kolika je normalna potrosnja ulja ( potrosio je oko 2dl na 1000km) i na koliko se duvaju gume malo mi je tvrd motor? Hvala pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju još jednom: Pozdrav i dobrodošao u MAXI družinu! Odgovore na tvoja pitanja ćeš verujem brzo dobiti od kolega koji su ovde već neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,taj motor sam kupio nisam imao drugu sliku nego sa oglasa! Jel moze neko da mi kaze kolika je normalna potrosnja ulja ( potrosio je oko 2dl na 1000km) i na koliko se duvaju gume malo mi je tvrd motor? Hvala pozdrav!! Maxi pozdrav i dobordosao Motor ti je lep ,a sto se tice potosnje ulje kod Majesty-a je skroz normalno i ja sam to prvo pitanje postavio ovde na forumu jer me je to malo cudilo Posto se servis radi na 3000km,(po meni) nije puno 2dl nq 1000km,nas kolega Vaximo 944,ce ti se verovatno javiti cim bude video tvoje pitanje pa ce ti reci nesto vise o tome,ali u svakom Sslucaju nije to strasno....Sto se guma tice meni stoje prdnja 1,8 a zadnja 2.0 i jako sam zadovoljan.A voznji naravno ima,samo se javi,evo mi bas sad u nedelju cemo se naci svi koji voze Majesty-a,pa si pozvan naravno kao i svi drugi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan @ smbata - dobrodosao, bas je lep motor! da te lepo sluzi i da predejte mnogo kilometara zajedno! sto se tice ulja i ja sam cuo da majesty ima obicaj da tros, ja na svu srecu nemam tih problema, ali mi zato punto ubija uzgred ljudi, jel ima neko predstavu koja je cena lagera zadnjeg tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel gledao neko prognozu za nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Maj 23, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bas hteo da postavim pitanje u vezi potrosnje ulja, meni je na Madisonu (yamaha 150ccm)potrosio tako oko 2dl na 2000km pa sad citam ovde verovatno da je to normalno, a stalno sam proveravao kolicinu ulja i odjednom juce izmerim i vidim da je na pola... cudno malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao momci,ja samo da kazem da sam u italiji,ostajem dve nedelje pa ako nekom nesto zatreba od masinskih delova,nek javne...00393404156832,pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...