tindirbp 289 Napisano Februar 20, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je komplet agregat za hondu xl 125 85. god. 4-taktni je i sa leve strane je lanac,moze i sa novije honde agregat ili sa nekog drugog tipa samo da pase na ovaj ram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze. Zasto kupujes agregat?Sta je sa tvojim?I ja sam ima zestokih problema sa agregatom i na kraju sam uspesno resio najproblematicniji deo tj.glavu.Ako njje problem svrljni sta se desilo jer sam i ja hteo da kupujem agregat ali sam odustao jer nist pristojno nisam mogo da nadjem.Ostala mi je bila samo opcija novi agrdgat ali kineski od 250 ccm.Bio bi samim tim jaci a nije ni bilo skupo.Naso sam ga u Francuskoj za 350 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 20, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze. Zasto kupujes agregat?Sta je sa tvojim?I ja sam ima zestokih problema sa agregatom i na kraju sam uspesno resio najproblematicniji deo tj.glavu.Ako njje problem svrljni sta se desilo jer sam i ja hteo da kupujem agregat ali sam odustao jer nist pristojno nisam mogo da nadjem.Ostala mi je bila samo opcija novi agrdgat ali kineski od 250 ccm.Bio bi samim tim jaci a nije ni bilo skupo.Naso sam ga u Francuskoj za 350 evra. pozdrav,ma lako bi ja to uradio da imam masinu,ali nje NEEEEMAAAA sta da se radi jbg,e zato mi treba kompletan agregat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Aha dobro onda . Nisam razumeo . Mozda ce i neko da se javi ali ja sam proveo dane traeci i nista . Nudili mi gomilu 2t masine i to ni jedna od honde . Ali 4t nikako . Ima jedna od Suzukija 4t ako te interesuje . Stranac je i u dobrom je stanju . Mogu da izcerupam broj ali mislim da je trazio oko 350 evra ali nemoj da mi verujes . Ja bi iskreno za te pare stavio novu kinesku koja je inace kopija honde . Skoro sam rasturao prijateljev motor i iznenadio sam se kako je resena . Lageri na bregastoj . Umesto klizaca i klasicnog spanela ima lancanik koji spanuje sto znaci ne propada nikad . Jednino pratece stvari mogu da budu skupe . Karburator je 35 evra ali za struju nisam siguran . Ako nesto cujem javljam ti sigurno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 20, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e ok,hvala,znaci moze od kineza?? nisam znao,recu coveku ako hoce pa cemo nesto izbunariti,pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nece bas da se uhvati sraf na sraf ali za te pare nova masina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...