tibor 480 Napisano Februar 19, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam je na poklon ali sam se ja vec obezbedio po tom pitanju... Odlicno uradjena i krajnje funkcionalna.Ima jednu glavnu pregradu i tri manja dzepa.Svi dzepovi imaju velike reflektujuce povrsine. Na rezervoar se pricvrscuje sa 5 magneta.Kad se skine deo koji ide na rezervoar dobije se ranac sa dva kaisa ili torba preko ramena. Svi cibzari su osigurani od slucajnog otvaranja. Postoji i mogucnost povecanja zapremine. Dimenzije torbe su: 46 * 31 * 23 cm. Sto mu dodje nekih 32 litre. Zemlja porekla je Nemacka. A cena je 4.500 domacih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano Februar 19, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan a da, info ovde ili na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Da li u njega staje kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Februar 19, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Moze naziv proizvodjaca i oznaka modela? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Februar 19, 2012 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan prodaje se u lidl-u samo to znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda neka informacija, tipa...cena...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 20, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Zemlja porekla je Nemacka. A cena je 4.500 domacih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano Februar 20, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Moze naziv proizvodjaca i oznaka modela? ULTIMATE SPEED je marka za model nisam siguran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano Februar 20, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Da li u njega staje kaciga? na zalost nemam moju kacigu ovde da oprobam, ali sam stavio dve biciklisticke i stale su. e sad koliko je to merodavno..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ako nikom ne ode, ostaje meni, jer necu da spustam cenu za taj kvalitet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Februar 22, 2012 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam istu,staje kaciga i moze se upakovati jos po nesto. Preporuka za torbu meni se svidela i prakticna je evo slika na delu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano Februar 23, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan moze lock, torba ide clanu foruma dukagss Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...