Stefan Perovic 18 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem na Cagivi Super City 125 cc pa trazim pomoc... Problem je oko CTS ventila ili EXUP ventila zavisi kako ga kako zove... Terao sam ga kod majstora i on je gledao sve i rekao mi je da je elektronika otisla a na jednom od foruma su mi rekli da je otiso neki senzor u motoricu koji otvara ventil.. A evo mog problema ovo mi je veliki problem, molim pomoc ako je moguce...?? Da li mi je elektronika otisla ili je otisao senzor u Motoricu...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 19, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem na Cagivi Super City 125 cc pa trazim pomoc... Problem je oko CTS ventila ili EXUP ventila zavisi kako ga kako zove... Terao sam ga kod majstora i on je gledao sve i rekao mi je da je elektronika otisla a na jednom od foruma su mi rekli da je otiso neki senzor u motoricu koji otvara ventil.. A evo mog problema ovo mi je veliki problem, molim pomoc ako je moguce...?? Da li mi je elektronika otisla ili je otisao senzor u Motoricu...??? koje je godiste...da ti nisu pretegnute sajle,imam elektroniku od frecie,to jest celu freciju,za delove,mozda se gadja i to.. pa mozemo da probamo deo po deo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...