007 0 Napisano Octobar 3, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozz drugari,interesuju me lichna iskustva sa ovim motociklom koji nameravam da kupim kao i potencijalne cake na koje treba obratiti paznju prilikom kupovine imajuci u vidu da je u pitanju 2t! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 3, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam licna iskustva al opet ajd da napishem neshto... Pazi budi spreman da ulazesh lepe pare u njega ako ga ne budesh odrzhavao kako treba... A to na shta treba da obratish paznju,nema tu nekog velikog mudrovanja cvaja il radi il ne radi... Pozdrav i srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 3, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pošalji privatnu poruku nucleus-u, on je vozio čini mi se par godina i prodao pre par meseci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
007 0 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sta se podrazumeva pod ulaganje para u 2t obzirom da su sem masine ostali sklopovi kao i kod cetvorotaktnih koji su mi ipak dosta poznatiji od 2t,a ono sto me interesuje je kako da utvrdim koliko je agregat istrosen, tj koliko mogu da ga koristim do zamene delova u cilindru.Malo me buni to sto dimi jer sagoreva i ulje a nisam siguran da li je otpor kick startera dobar pokazatelj stanja kompresije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 4, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta se podrazumeva pod ulaganje para u 2t obzirom da su sem masine ostali sklopovi kao i kod cetvorotaktnih koji su mi ipak dosta poznatiji od 2t ma pusti te fore, agregat ko agregt. ako cemo opet da razvucemo o prednostima i manama 2T i 4T... (naravno da su bolji 2T) ono sto me interesuje je kako da utvrdim koliko je agregat istrosen, tj koliko mogu da ga koristim do zamene delova u cilindru.Malo me buni to sto dimi jer sagoreva i ulje a nisam siguran da li je otpor kick startera dobar pokazatelj stanja kompresije to je sajko cvaja, rece da se vise razumes u 4t, e pa sajko nazujane cvaje po difoltu nemaju veliku kompresiju, jer moraju doooobro da se vrte. da vriste. moraju da dime, al ne mnogo. a sto se tice stanja agregata u nji', prosto: ako ne uocis nesto ocigledno lose (uocis, vidis, cujes, namirises, osetis) - oprema, lep sirok put, pa ako se useres od straha kad potegne, a kez ti se ne skida - dobra je. ;D orjentirno recimo do 40000 ili malo jace, ali kilometraza NISTA ne pokazuje i ne dokazuje. moze da valja sa MNOGO vise, a moze da NE VALJA sa mnogo, mnogo manje. jedino da se proba, al to si vec znao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
007 0 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek se nisam definitivno odlucio za ovaj motor ali sam blizu, verovatno cu se kockati pa poruciti da se doveze motor iz Slovenije ili Italije pa sta Bog da, cenim da su verovatno bolje odrzavani jer je i standard bolji a ja sam alergican na gedora tuning,paljenu zicu i razne inovacije koje je fabrika previdela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sipaj dobro ulje tj full sintetiku i ne brini... kako da vidish da li je cvaja dobra... Pa Darko ti je rekao otprilike kako... a veruem da cce ti se jako svideti pogotovo posle 4-5k obrtaja... osim ako nije u stanju raspada... sve u svemu motor koji je pravljen da dere neke japaneze u ubrzanju... E da sve ovo shto sam napisao nema nikakve veze sa pitanjem... Ali evo neshto u vezi sa pitanjem... Prva stvar:Pazi da ti ne uvale ushtrojenu verziju sa 15 konja. Deshava se. Druga stvar: Provozaj prvo. Menjach kod cvaja (poshto su cvaje uglavnom italijani) mozze da zajebava. Krchi zvrchi,vracca u nizzu zbog vibracija. Trecca stvar: Gledaj da ne pisha ulje negde. Da dekli nie varen. Jako se chesto deshava da je dekli kod Aprilia-e skenjan isto tako zbog vibracija,najcheshcce zbog vibracija. To je to,otprilike. Mada da sam na tvom mestu sa parama za jednu RS250 ne bi razmishljao ni sekund. Uzeo bih prvu pa sam rasklopio i promenio sve shto ne valja. Smanjio squish,roknuo neku rezonu,vecce karbove i trkachko kvachilo. A poshto se para nema,trenutno mogu samo da sanjam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
007 0 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan e to su vec informacije koje su mi potrebne,ja sam cuo da ukoliko se ne uradi servis na 20 000, da se promeni klip,karike i lezajevi moze doci do ostecenja cilindra pa bih zeleo da proverim i tu informaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan e bate,jel si vozio nekad rs125?e rs250 ti je kao 2xrs125,pa ti vidi.koliko znam imaju oko 60+ - konja,a te blokade,to se skida samo premestanjem zice ili dzeka...i motor radi na fullllllll obrtajima, a ne na nekih 8,9 000.kontas?vozio sam neku rs 250 iz panceva,ono stvarno leti....a tek na zadnji kako cupa....da se useres! OMA UZIMAJ,ako nedaj boze nisi zadovoljan,prodace se.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
007 0 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ajmo jos neka misljenjnja,iskustva,preporuke...Evo i slika za podsecanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vozio rs125 odlican motor,samo sipaj ful sintetik ulje i radice ti dugo,ja nijesam imao problema,sem sto sam promijenio lanac i lancanike. a za 250 mislim da leti zestoko kad i 125 jako fino pocupa preko 6000rpm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2821 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Vozio RS 250 Limited. Nevrovatno lagana,prva jaako dugacka, a posle kao croserica. Kocnice su bile brutalne .Prvi i poslednji motor na kome sam na kocenju nasadio j..a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
007 0 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan skroman doprinos mada na Eng. Aprilia rs 250.doc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 10, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj neko da te laze, motor je extra, ja sam ga vozio nekih godinu ipo dana, ide kao metak(moj je przio i do 220kmph) gledaj da nadjes zadnju seriju, to je ja mislim 2003g ili 2004g to godiste je moj bio. Jako funkionalnu instrumentalku ima sa lap tierom i jos brdo fora ima koje mozes na netu da nadjes... Ali obavezno koristi castrol tts i bezolovno dobro gorivo... jedina mane su mu neudobnost( naruciti za suvozaca) i veliko potrosnja, moj je trosio oko 10l/100km... ali budi siguran kada ga uzmes da ces biti jedinstven, i mnogi sa 600cc ce se bojati da ti stanu na crtu, zato sto odlicno ubrzava... do 7000rpm ide kao 125tica, posle 7000 cupa se iz ruku, hoce da izleti!!!! brate sta da ti kazem sem da ga KUPIS!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
007 0 Napisano Octobar 10, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam tu srecu da ga probam mada na kratko,sto se tice suvozaca to me nimalo ne interesuje a i potrosnja nije neka stavka obzirom da nemam nameru da sa njim putujem vec da povremeno zadovoljim svoju ludu glavu(imam nameru da kupim jos jedan koji ce biti udoban za put) za sada mi je prioritet rs 250 tako da kad budem uspeo da zatvorim finansijsku konstrukciju narucicu da se doveze iz inostranstva,mislim da cu proci sve ukupno sa 3000e a mozda i koji evro vise,podrazumeva se da cu traziti repliku koja ima digitalne satove.Sve u svemu svako iskustvo je dobro doslo i ja se ovom prilikom zahvaljujem svima koji daju bilo kakav doprinos ovoj temi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 10, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ja sam moj 2003 god isti kao taj tvoj na slici prodao za 3000eur... na slici sa avatara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
007 0 Napisano Octobar 10, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Sa toliko kesa otprilike i racunam da ga kupim,samo se nadam da trazenje motora(u fabrickom i samo fabrickom stanju ) nece biti Sizifov posao ali ce verovatno potrajati i kasnije u eksploataciji se isplatiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
007 0 Napisano Octobar 10, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan I da,zanima me da li je svaka rs250 sa kick starterom ili postoje verzije i sa elektrostarterom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 10, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan brate to je motor za trke, tako da je svaki po nase receno kurblas... : ) ali pali iz prve, tako da se nebrines, nije kao apenac da kurblas po pola sata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
007 0 Napisano Octobar 11, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Steta,video sam na netu da neke rs125 imaju elektrostarter.Malo je komfornija varijanta sa elektrostarterom ali moze i sa kurblom.Jos ponesto sto me zanima je mogucnost pronalazenja delova za reparaciju masine kod nas kao i elemenata koji povecavaju snagu(kitova) jer sam nasao varijante od 30-72Ks sa varijacijama izmedju kao npr 56Ks i naravno trkacke varijante sa oko 100Ks sto bih ja rado namontirao.Mozda ce neko reci ili pomisliti zasto ne 600ccm-zato sto nije interesantno bar ne meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan moja rs125 je bila na "dugme" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
007 0 Napisano Octobar 11, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu replicu 2001 godina brat Slovenac trazi 2300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 11, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 125ice imaju el. starter, a 250 nemaju zato sto su motori za stazu, pa da bi bili maksimalno olaksani... a sto se tice tuninga odma mu nabavi auspuhe... to ce ti najvise snage dati, ja sam bio nabavio arrowe... ovaj slovenac je lep, ali koliko je presao? to ti je jako vazno kod ove vrste motora i dali je redovno servisiran... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
007 0 Napisano Octobar 11, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Presao je 23000,na svim fotkama koje mogu da nadjem na netu ova mi trenutno uliva najvise poverenja na oko, inace su i u Italiji i u Nemackoj jako skupe.Da iole lici na nesto nemozes da je pipnes bez 2000e plus svi ostali troskov bar jos 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 12, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan dosta je presao... sta ja znam, sve zavisi od toga kako ga je odrzavao... a koje je god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...