Dane Deda 2632 Napisano April 11, 2012 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast koliko je prešao.Znaš li sa kojim je modelom,i u kojem vremenskom periodu? Ja mislim da je to covek presao tokom svog zivota sa vise BMW-a. Ne verujem da je samo jedan. Pa je dobio zahvalnicu, kao lojalna musterija. Da bi se osecao bolje sto su mu tolike pare uzeli E koliko su meni para uzeli i koliko ih godina reklamiram trebao bih dobiti dve zahvalnice i bar jadan ciganski kontejner , onaj sto Djilas deli po BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano April 11, 2012 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan R 1100 GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 11, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Deda Dane šta će tebi kontejner kada u Srbiji u svakom gradu imaš po nekog BMW-jdžiju gde možeš uvek da spavaš.Vidiš da vredi promovisati BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 7, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan R 1100 GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan BMW Motorrad: Rekordna prodaja u prvom kvartalu 2012 Cela vest : http://www.radulovic...-kvartalu-2012/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan BMW predstavio R1200GS Tom Luthi Limited Edition Cela vest : http://www.radulovic-group.com/vesti.php/bmw-predstavio-r1200gs-tom-luthi-limited-edition/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 5, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li se ja kurčio ovde već? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 5, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mogu besplatno u Delti da gledam nove motocikle (samo bez diranja molim) :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1269 Napisano Jul 16, 2012 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mogu besplatno u Delti da gledam nove motocikle (samo bez diranja molim) :moto3: Ajde zajedno da probamo! Ja imam 75kg, možda mene puste i da jašem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5732 Napisano Jul 16, 2012 Svakom po zasluzi, 12392 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad si komplet šmeker debeli druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 17, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si komplet šmeker debeli druže Ma idi begaj. Drug član. Ma i Mr. Skuba je član samo neće se kurči :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 26, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan BMW Motorrad motocikli serijski opremljeni sa ABS-om B MW Motorrad biti prvi proizvođač na svetu koji će nuditi ABS kao deo serijske opreme sa svim svojim motociklima. BMW Motorrad je nedavno osvežio ponudu motocikala, a od sada će svi BMW motocikli serijski dolaziti opremljeni sa ABS sistemom. Kao jedan od vodećih proizvođača motocikala u svetu, BMW Motorrad oduvek je bio svestan svoje odgovornosti prema društvu što se tiče sigurnosti svojih motocikala. Pre više od dvadeset godina, tačnije 1988. godine, BMW jw predstavio prve masovno proizvodne motocikle koji su dolazili opremljeni sa ABS (antilock brake system) sistemom koji je jedan od najefikasnijih tehničkih elemenata u domenu sigurnosti u vožnji. BMW Motorrad danas je napravio sledeći logičan korak u svojim nastojanjima da poveća nivo sigurnosti svojim kupcima, te su odlučili da će od modelske godine 2013. BMW Motorrad biti prvi proizvođač na svetu koji će nuditi ABS kao deo serijske opreme sa svim svojim motociklima. Ovo je proaktivan korak kojim se očigledno želi preduhitriti dolazeće regulative koje bi trebale biti uvedene do 2016. godine, a kojima će ABS vrlo verovatno biti obavezan za sve novo-registrovane motocikle u Evropi. izvor : http://www.radulovic...jeni-sa-abs-om/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan BMW S 1000 RR - motor godine a BMW K1600 GT - turer godine http://bmwmcmag.com/2012/09/s1000rr-wins-mcn-machine-of-the-year-%E2%80%94-k1600gt-tourer-of-the-year/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan a evo sta mozete da uradite kad vam dosadi vas K 1300 http://bmwmcmag.com/2012/09/bmw-k1300-powered-amphibian-vehicle/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koxy 19 Napisano Octobar 15, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Kanada Motocikl: R1200RT, Versys 650, XSR 900 Prijavi odgovor kao problematičan Priznanje za milion milja se dodjeljuje svim vozacima BMW koji su u toku zivota presli milion milja ili 1,6 miliona km. Nije bitan period ali je bitno na BMW-u. Jedna zena je dobila to priznanje u 78 ili 79 godini a pocela je da vozi poslije pedesete. U sjevernoj americi svake godine se clanovi BMW klubova prijavljuju sa svojim miljama/kilometrima i na kraju godine se objavljuje lista. Poznajem jednog od njih na GSA 1200 koji je od maja ove godine do kraja septembra imao preko 40 000 km. Tad kad mi je to rekao izracunao sam da je dnevno vozio oko 300 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 26, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Priznanje za milion milja se dodjeljuje svim vozacima BMW koji su u toku zivota presli milion milja ili 1,6 miliona km. Nije bitan period ali je bitno na BMW-u. Jedna zena je dobila to priznanje u 78 ili 79 godini a pocela je da vozi poslije pedesete. U sjevernoj americi svake godine se clanovi BMW klubova prijavljuju sa svojim miljama/kilometrima i na kraju godine se objavljuje lista. Poznajem jednog od njih na GSA 1200 koji je od maja ove godine do kraja septembra imao preko 40 000 km. Tad kad mi je to rekao izracunao sam da je dnevno vozio oko 300 km. Australija, Sever Kanade ili Aljaska... ode u prodavnicu 150km i nazad pa ga žena vrati po margarin... Lako je tako nabiti kilometražu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Januar 20, 2013 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan BMW oborio svoj rekord prodaje ... najuspesnija godina do sad - 2012 ... prodato 106.358 motora i skutera .... pitam se dali ce ova biti jos bolja ? izvor http://www.roadrunner.travel/2013/01/12/bmw-motorrad-sets-sales-record-in-2012/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Decembar 11, 2013 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Rekord oboren , vec u novembru .... http://blog.motorcycle.com/2013/12/09/manufacturers/bmw/bmw-sets-new-annual-record-motorcycle-sales-one-month-still-go/ preko 25.000 novih GS-ova , izmedu ostalog :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2632 Napisano Decembar 11, 2013 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nije meni problem da svaki dan u sezoni predjem 300km, ali me zena nikad ne salje po margarin. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...